PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 My new home [Etain]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: My new home [Etain]   zo maa 11, 2012 1:32 am

Een kleine gestalte waggelde langs de oude stallen. Die stallen stonden al jaren leeg. Er lag nog wel oud stro in de boxen, maar het werd niet meer bewoond door paarden. Wel door muizen en andere kleine wezentjes. Sterre liep rustig naar de ingang van de het oude gebouw met de onbewoonde boxen erin. Nieuwsgierig stak ze haar neusje in de lucht. Haar neus ving alle geuren in de omgeving op. Geuren van dierenverzorgers, andere honden en katten. Maar, ook van vogels en bloemen. Sterre hoorde ergens in de verte water kabbelen. Een teken dat er een meer in de buurt was. Daar kon je zomers lekker luieren en zwemmen. Niet alleen mensen deden dat graag, ook dieren hielden ervan. De kleine pup gaapte verveeld. Het was saai hier. Sterre trippelde naar de dichtstbijzijnde box. Twee paar nieuwsgierige keken naar Sterre. Ze wist dat het muizen waren. Grommend sloop ze erop af. De muizen vluchtten snel weg in de dikke laag stoffig stro. Het kleine lijfje van Sterre nam een aanloop en sprong in de lucht. Ze belandde met een plof weer in het stro, een meter verderop. Sterre liet haar kopje zakken en keek de box rond. Al snel werden haar oogjes slaperig en kreeg ze steeds meer moeit om ze open te houden. Zacht gaapte ze een keer. Lang was Sterre hier nog niet, in LA. Pas drie dagen of zo. In die tijd had ze af en toe een keer een dierenverzorger gezien. Die gaf haar dan te eten en ging weer verder met waar die mee aan de gang was geweest. Dan bleef Sterre weer alleen achter. Echt contact met honden had ze nog niet gehad. Daar had ze ook geen behoefte aan. Sterre was veel liever alleen. Alleen kon ze zich ook wel vermaken. De kleine pup liet weer een gaap aan haar keel ontsnappen. Dit keer vielen haar oogjes meteen dicht. Al snel was ze in dromenland aangekomen. Sterre had niet door dat een andere hond de oude stallen naderde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 11, 2012 2:04 am

. schreef:
Etain


Met snelle passen rende Etain weg van een boze verzorger die naar hem schreeuwde. Oeps, hij had zijn belofte verbroken die hij met Aiden had gemaakt. Hij had zo juist een biefstuk gestolen van een man die buiten aan een tafeltje wou gaan eten. Maar toen hij even iets anders had gedaan was hij op de tafel gesprongen en had toen die biefstuk gestolen en was er mee weg gerend. Zijn ogen twinkelde van vermaak. En liep naar de stallen. Daar had je hier en daar was kippen rond lopen, die liet hij vaak wel met rust en wat koeien en paarden. Hij liep rustig naar binnen en keek zijn omgeving rond. De pup die op een bult hooi lag had hij nog niet gezien of geroken, dat reuken was wel een beetje onmogelijk want die sterke geuren van stro, hooi, en mest overheersde. Maar dat maakte niks uit. Hij liep naar binnen en ging zitten rustig eten. Hij nam grote happen van het stuk vlees en kauwde er gulzig van. Toen hij zijn buikje rond had gegeten liet hij het kleine over gebleven stuk liggen en liep naar het bult hooi. Hij nam een aan loop en sprong. Toen merkte hij op dat hij boven op een pup van drie maantjes jonger dan hem was gesprongen. 'Oeps...' Zei hij en sprong van het bult hooi af. 'Ehm... Gaat het?' Vroeg hij met een scheef glimlachje. Lekker sukkelig was dat van hem. Boven op een pup springen. Ag ja, ad ze daar maar niet op dat moment moeten liggen. Zijn blauwe ogen keken naar de pup die vast wel was geschrokken.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   wo maa 14, 2012 8:14 am

Een zwaar iets kwam op Sterre terecht. Meteen schoten haar oogjes open. Verschrikt keek ze op en zag een husky pup van ongeveer vijf maanden, die zei: ''Oeps...'' De pup sprong van Sterre af. ''Ehm... Gaat het?'' vroeg de husky pup met een scheve glimlach. De pup keek naar Sterre met zijn blauwe ogen. Chagrijnig stond Sterre op en schudde zich uit. Haar kleine lijfje rekte zich uit en stond daarna stil. Sterre keek een beetje boos naar de pup. ''Ik dacht dat de meeste honden toch wel wat verstandiger waren, dan gelijk op een andere hond te springen,'' Ze keek nijdig naar de husky pup. Ze schraapte haar keel en keek even hooghartig naar het reutje. Toen schoot ze keihard in de lach. Het reutje zou wel denken wat er met haar aan de hand was. Met pretoogjes keek ze de pup aan. ''Dacht je nou echt dat ik boos was?'' Sterre hield haar lach moeilijk in. Ze schudde even de laatste strorestjes uit haar vacht en keek toen weer naar de pup. ''Mijn naam is Sterre en wat is jouw naam?'' Haar stem klonk nieuwsgierig. Haar bruine oogjes keken naar de pup die voor haar stond. Het staartje van het teefje kwispelde vrolijk heen en weer. Uiteindelijk ging ze zitten. Haar blik was nog steeds op de husky pup gericht. Sterre wachtte rustig af.

[Sorry voor kortheid, maar eigenlijk mag ik niet op de pc. Volgende wordt langer]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   wo maa 14, 2012 8:20 am

. schreef:
Etain


De pup klom chagrijnig uit de hoop stro en schudde haar vacht uit. Daarna keek ze Etain aan. Die blik was alles behalve aan genaam. De blik was boos. En daar was Etain niet echt bepaald blij mee. 'Je hoeft niet zo boos te doen, ik heb toch sorry gezegd?' zei hij schuldbewust. Toen de pup in de lag schoot was Etain dus echt wel uit het veld geslagen. Verward schudde hij zijn kop terwijl zijn staart laag en stil hing. Toen vroeg de pup of hij dacht of ze nou echt boos was. Etain zweeg en schudde weer verward met zijn kop. 'Eh ja, ik dacht echt dat je boos was,' zei hij nog even verward. 'Uit was voor familie kom jij? Een familie met een hoop goede acteurs?' Vroeg hij. Toen vroeg ze naar zijn naam. 'Aangenaam, mijn naam is Etain,' zei hij met een grijns en zijn staart begon weer te kwispelen. 'Ik heb je nog nooit echt eerder gezien, ben je nieuw?' Vroeg hij aan haar terwijl hij ging zitten en zijn staart op de grond tikte van vermaak.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 2:58 am

''Eh ja, ik dacht echt dat je boos was,'' De pup leek een beetje verward. ''Dat denken er wel meer,'' grinnikte Sterre. ''Uit was voor familie kom jij? Een familie met een hoop goede acteurs?'' vroeg het reutje. Gelijk daarna stelde hij zich voor als Etain. De pup grijnsde en hij begon te kwispelen met zijn staart. Sterre deed vrolijk mee en begon ook te kwispelen. Etain was waarschijnlijk anderhalve maand ouder dan haar. ''Ik kom uit een kleine familie van schapendrijvers. Mijn vader Moss is een ervaren drijver. Mijn moeder komt ook uit een werklijn, maar drijft zelf geen schapen. Ik heb twee broertjes en twee zusjes,'' somde Sterre op zonder adem te halen tussendoor. Ze keek Etain vriendelijk aan. ''En uit wat voor familie kom jij?'' vroeg de pup nieuwsgierig. Etain vroeg of ze hier nieuw was. ''Ik ben hier pas een paar dagen,'' antwoordde Sterre een beetje somber. Ze dacht liever niet terug aan wat er een paar dagen geleden was gebeurt. Haar eigenaren hadden haar uit huis geschopt. Sterre beet teveel. In het begin snapte de pup er niks van. Wat had ze verkeerd gedaan? Ze wilde alleen maar spelen! Sterre had het er bij neergelegd dat de mensen niet van haar hielden. Ze keek weer naar Etain. Rustig ging ze tegenover de pup zitten. Ze grijnsde naar hem. ''Spelen?'' vroeg ze. Sterre keek afwachtend naar Etain.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 4:19 amSterre vertelde dat ze uit een kleine familie kwam en vertelde dat haar vader een ervaren schapen drijver was. Etain knikte geïnteresseerd. 'Klinkt cool! Maar hoe ben je hier gekomen?' Vroeg hij geïnteresseerd. Zijn staart kwispelde wild heen en weer. 'Ik kom uit een mensen gezin, met nog meerdere huskys maar dan volwassen, zij waren geen familie, maar ze werden gebruikt voor slee wedstrijden, ik werd er voor gestraind. Maar ik werd ook een soort van mishandeld, en zo ben ik hier terecht gekomen, ik snap niet waarom ze mij zo nodig moesten behandelen,' vertelde hij. Ja, hij zou nog steeds graag in de toekomst een slede hond worden. Alleen deed hij niet graag meer dingen met mensen na wat de mensen heb hadden aangedaan. Maar hij kon nog wel in de sneeuw spelen en heel hard rennen. Etain was een echte overlever! Een echte slede hond pup! 'Oké, ik ben hier net een paar maanden,' zei hij met een lach. Toen vroeg Sterre in te gaan spelen, en zoals verwacht reageerde Etain daar meteen heel enthousiast op. 'Ja, leuk!' zei hij waarna zijn staart wilder ging kwispelen. Etain sprong weg en riep over zijn schouder, 'Probeer me maar te vangen!' Riep hij. En toen botste hij tegen een paal aan.------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 5:29 am

''Klinkt cool! Maar hoe ben je hier gekomen?'' vroeg Etain. Hij leek geïnteresseerd te zijn. Nog voor Sterre kon antwoorden, ging de pup alweer verder. Niet dat ze dat erg vond. Ze was meer een luisteraar dan een prater. ''Ik kom uit een mensen gezin, met nog meerdere huskys maar dan volwassen, zij waren geen familie, maar ze werden gebruikt voor slee wedstrijden, ik werd er voor gestraind. Maar ik werd ook een soort van mishandeld, en zo ben ik hier terecht gekomen, ik snap niet waarom ze mij zo nodig moesten behandelen,'' vertelde Etain. Sterre had medelijden met het reutje. ''Ik snap gewoon niet waarom mensen ons mishandelen. Zelf ben ik ook mishandeld. Iedere keer dat ik iemand beet, werd ik geslagen en in mijn hok gestopt. Binnen twee weken was ik uit huis gezet. Gewoon midden op straat. Zo ben ik ook hier gekomen. Ik ben voor de ingang gedumpt. De verzorgers zagen me en hebben me goed verzorgd,'' zei Sterre iets wat somber. Etain vertelde dat hij hier al een paar maanden verbleef. ''Ik ben hier nu een week of zo. Mijn halfbroer Oreo ben ik hier tegengekomen,'' Haar stem klonk alweer wat vrolijker. Het leek erop dat Etain zin had om te spelen. Hij kwispelde vrolijk. Het reutje kwispelde steeds wilder met zijn staart. Etain sprintte weg en riep over zijn schouder: ''Probeer me maar te vangen!'' Sterre liet zich dat geen twee keer zeggen en rende achter hem aan. Plotseling botste Etain tegen een paal op. Sterre kon niet op tijd remmen en botste tegen de pup op. Even was alles duizelig voor haar ogen. Gelukkig deed het geen pijn. Sterre proestte uit in lachen. ''Slimhoofd! Je moet beter uitkijken waar je heen rent! lachte Sterre. Ze keek Etain aan met pretoogjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 5:38 am''Ik snap gewoon niet waarom mensen ons mishandelen. Zelf ben ik ook mishandeld. Iedere keer dat ik iemand beet, werd ik geslagen en in mijn hok gestopt. Binnen twee weken was ik uit huis gezet. Gewoon midden op straat. Zo ben ik ook hier gekomen. Ik ben voor de ingang gedumpt. De verzorgers zagen me en hebben me goed verzorgd,'' Zei Sterre somber en Etain liet zijn oren een beetje zakken. Etain keek naar een pinnen web boven op het plafond. 'Zelf ben ik zo danig mishandeld dat ik in het dieren-kliniek ben beland. Mijn ex-huis bazen hebben me niet op gehaald, en toen heeft een meisje hier, mij mee genomen hier naar toe, haar heb ik trouwens nooit echt meer gezien,' vertelde hij. Ja, dat was zijn verhaal. 'Is Oreo jouw broer?' Flapte hij er uit.
Toen Sterre had voorgesteld om te gaan spelen, was Etain er kei hard mee in gestemd. Etain was gaan rennen en had geroepen dat Sterre haar moest proberen te vangen. En toen was hij tegen een paar op gebotst. Sterre botste daarna tegen hem op, en samen proestte ze uit in lachen. Etain keek met een scheve glimlach naar Sterre. 'Die paal had gewoon uit de weg moeten gaan,' mompelde hij terwijl hij zich uit schudde. En weer moest hij lachen.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 6:31 am

''Zelf ben ik zo danig mishandeld dat ik in het dieren-kliniek ben beland. Mijn ex-huis bazen hebben me niet op gehaald, en toen heeft een meisje hier, mij mee genomen hier naar toe, haar heb ik trouwens nooit echt meer gezien,'' zei Etain. ''Soms kan ik gewoon niet begrijpen hoever mensen kunnen in het mishandelen van dieren. Ik word er gewoon verdrietig van,'' Oke, dit kwam er iets té volwassen uit voor een pup van viereneenhalve maand oud. ''Is Oreo jouw broer?'' vroeg Etain. Het leek erop dat het er zomaar uitflapte bij hem. ''Ja, Oreo is mijn broer. Of eigenlijk halfbroer. We hebben allebei dezelfde vader. Moss. Ik heb hem nooit eerder ontmoet dan die dag bij de ingang van het opvangcentrum. Ik wist wel dat ik een halfbroer had die Oreo heette, maar ik wist niet dat het deze Oreo was,'' zei Sterre op serieuze toon. Veel te serieus voor haar doen, vond ze. Net had ze nog heerlijk gespeeld en was er geen spoortje van serieusheid te bespeuren. Dat het zo snel kon omslaan. Binnen een paar minuten was ze veranderd in een serieuze hond. En dat was niks voor Sterre. De pup was eerder melig dan serieus. En vond alles wat grappig was geweldig. Sterre keek naar Etain. ''Heb jij nog broers en zussen?'' vroeg Sterre nieuwsgierig. Ze schoof een stukje dichter naar Etain en keek hem met ondeugende oogjes aan. Ze was iets van plan. Haar staartje kwispelde zachtjes. Een kleine, ondeugende grijns sierde haar lippen. Wachtend keek ze naar de husky pup die ze amper kende.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 6:47 amEtain haalde zijn schouders op. 'Ik begrijp het ook niet hoor, maar ag, sommige mensen zijn gewoon dom,' zei hij met een zucht. Etain knikte toen ze vertelde over haar broer. 'Ik zou maar blij zijn met een broer... eh half-broer als hem, hij is aardig!' zei hij met een grijns.
Etain was anders dan anders, normaal praatte hij niet over serieuze dingen, zoals mishandelen, domme mensen, familie, en ga zo maar door. Maar vandaag was het gewoon zo, vandaag was hij gewoon serieus, maar daar was niks mis mee. 'Ik heb ze wel, maar ken ze niet,' zei hij schouderophalend. Het was best wel jammer, hij wou graag zijn broers en zussen leren kenne, familie was gewoon fijn om te hebben en te kennen, maar dat was niet zo bij Etain. Hij wist hun namen nog wel, en hij wist ook nog hoe ze er uit zagen maar daar bleef het bij.
Sterre had het soort blik waar hij wat behoedzamer van werd. Het was een onheilspellende blik. En die soort blikken kende hij maar al te goed. Afwachtend bleef hij zitten waar hij zat, wachtend naar wat Sterre van plan was.------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 6:57 am

''Ik begrijp het ook niet hoor, maar ag, sommige mensen zijn gewoon dom,'' zei Etain, terwijl hij zuchtte. Sterre knikte. Ze was er niet bij met haar gedachten. De pup was druk bezig met een plan te beramen. ''Ik zou maar blij zijn met een broer... eh half-broer als hem, hij is aardig!'' antwoordde de husky. Hij zette een grijns op. Sterre ontwaakte uit haar gedachtes. ''Ken je mijn halfbroer Oreo?'' vroeg ze nieuwsgierig. Sterre was een ding altijd: nieuwsgierig. Echt altijd. Alleen in niet-leuke situaties was ze dan weer niet nieuwsgierig. Etain vertelde dat hij wel siblings had, maar ze niet kende. Het reutje haalde daarbij zijn schouders op. Sterre lette al niet meer op. Ze schoof heel langzaam dichter naar Etain toe. Haar oogjes hielden de reu scherp in de gaten. Toen maakte ze een snelle, behendige beweging en greep de staart van de husky pup beet. ''Hebbes!'' zei Sterre bijna onverstaanbaar door de staart die ze vast had. Ze begon er een beetje aan te trekken. Haar lol was niet op te maken. Ze was altijd al een fanatieke staartenpakker geweest. Ze deed het altijd met haar siblings. Dan pakten ze ongemerkt andermans staart en trokken er dan aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 7:25 am


Zo waren ze bij het onderwerp "mishandeling" en zo kwamen ze bij het onderwerp "familie". Etain wou graag familie, maar hij had het wel, maar waar, niet hier bij hem. Etain was alleen en dat deed hem verdriet als hij er grondig over na ging denken. Hij had wel veel vrienden, Sam, Yinn, en Oreo, Aiden mocht hij ook wel, en dat waren ze wel zo'n beetje. En nu was Sterre er bij en dat deed hem goed. Hij mocht Sterre wel. ''Ja, ik ken je broer, hij is een goede vriend van mij,' zei hij met een grijns. Toen schoten de gedachtes van de roedel van Sam, een puppy roedel. Hij grijnsde. 'Een vriend van mij, Sam, wilt een roedel op richten, alleen voor pups, vanaf twee maanden mag je er in, en als je twaalf maanden bent moet je er uit, of je word een soort van trainer, dat kan ook altijd nog, maar de pups zijn in die roedel de baas!' zei hij met een grote grijns. Misschien wou Sterre er wel in, en dat zou Etain fantastisch vinden, en Sam en Yinn zullen het ook leuk vinden.
Toen kreeg Sterre een onheilspellende twinkeling in haar ogen, en werd Etain wat behoedzamer. Toen sprong Sterre op hem en pakte ze hem bij de staart. Etain liet een speelse grom horen. ''Hebbes!'' zei Sterre met en volle mond. Etain begon rondjes te draaien met Sterre aan zijn staart. Hij sprong een paar keer en toen hij los was draaide hij zich behengid om en stortte ze zich helemaal op Sterre, hij klampte haar vast met zijn poten en rolde met haar door de stal en ze rolde in een hooi stapel. Al het hooi vloog om hoog en kwam op hun liggen. Etain ging recht op liggen en moest lachen. Dit was leuk!


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 18, 2012 7:45 am

Etain zei iets tegen haar over een roedel van ene Sam en over haar halfbroer Oreo had hij het ook. Sterre lette niet goed op, want ze was druk bezig met het vasthouden van de staart van Etain. Ze had haar bekje goed dichtgeknepen, zodat de staart van Etain er niet uit kon. Ze beet hard, maar niet hard genoeg om de pup pijn te bezorgen. Dat wou ze overigens ook niet doen. Daar vond ze Etain te aardig voor. Raar eigenlijk. Ze kende de pup pas een uur of zo en nu had ze al het gevoel dat ze al heel lang bevriend met hem was. Etain begon opeens rondjes te draaien. Sterre hield stevig vast. Het zou de reu moeite gaan kosten om zijn staart los te krijgen. Sterre had het niet zien aankomen dat Etain zijn volle gewicht op haar zou storten. Gelukkig kon de pup wel tegen een stootje. Het deed maar een beetje pijn toen de reu op haar belandde. Etain klampte haar vast met zijn behaarde poten. Sterre probeerde lachend los te komen. Samen rolden ze gezellig door de stal en belandden uiteindelijk in een dikke hoop hooi. Al het hooi stoof op. Gelijk was Sterre in een hooimonster veranderd. Etain ging rechtop liggen. Sterre was bovenop hem beland. Grijnzend keek ze hem even aan en sprong daarna van hem af. ''Over die roedel van Sam. Ik zou graag willen joinen. Het lijkt me gaaf een roedel die alleen maar uit pups en kittens bestaan. In de roedel van Oreo ken ik toch niemand. Eerlijk gezegd vind ik het ook geen leuke roedel. En de roedel van jouw vriend Sam, klinkt wel interessant. Bovendien ken ik jou al,'' antwoordde Sterre. Ze wachtte op een antwoord van Etain. Ondertussen schudde ze wat stro van d'r af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   ma maa 19, 2012 5:16 am


Samen waren ze in een hoop hooi beland. Dat was heel leuk. Ze waren allebei hooit monsters, en Sterre was boven op hem beland. Toen sprong Sterre van hem af. Ze zei dat ze best wel in de roedel wou. En Etain grijnsde, leuk, meteen een vriendin er bij in. Hij, Sam, Yinn en Etain. 'Als Rechterhand van The Ritoru Pack be noem ik jou als Lid van The Ritoru Pack,' sprak hij plechtig op een overdreven toon om het grappig te houden. Toen ging hij recht op zitten en zette zijn poot tegen zijn borst om het grappig te maken. 'Praat mij na,' zei hij met zijn snoet in de lucht. Het zag er grappig uit. 'Zet je poot op je borst,' was het volgende. 'Als Lid van The Ritoru Pack zou ik me gehoorzamen aan deze regels; Ik respecteer de katten en de andere honden in de pack. Ik respecteer en gehoorzaam de leden met een hoger rang. Ik zou niet vechten binnen de roedel. Ik zou elk lid hebben die mijn help serieus nodig heeft,' zei hij plechtig met een grijns. Hij vond het leuk om het zo te doen. Het was grappig, maar er zat toch een serieus randje aan. Want de dingen die hij zo juist had gezegd waren wel waar. JE mocht niet vechten, doden, en niet-respect vol doen. Dat waren de regels, en daar moest je je aan houden.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   ma maa 19, 2012 8:18 am

''Als Rechterhand van The Ritoru Pack be noem ik jou als Lid van The Ritoru Pack,'' zei Etain op een grappige manier. Om de lol erin te houden. Want, serieusheid was niks voor pups. In ieder geval niets voor Sterre. Etain ging rechtop zitten en drukte zijn voorpoot tegen zijn witte borst. ''Praat mij na,'' sprak de reu met zijn neus in de lucht. Zachtjes kwispelde Sterre met haar staartje. ''Zet je poot op je borst,'' zei hij. Sterre deed wat de pup zei en zette een voorpoot tegen haar borst. ''Als Lid van The Ritoru Pack zou ik me gehoorzamen aan deze regels; Ik respecteer de katten en de andere honden in de pack. Ik respecteer en gehoorzaam de leden met een hoger rang. Ik zou niet vechten binnen de roedel. Ik zou elk lid hebben die mijn help serieus nodig heeft,'' zei Etain met een grijns. Sterre haalde diep adem en begon te praten. ''Als Lid van The Ritoru Pack zou ik me gehoorzamen aan deze regels; Ik respecteer de katten en de andere honden in de pack. Ik respecteer en gehoorzaam de leden met een hoger rang. Ik zou niet vechten binnen de roedel. Ik zou elk lid hebben die mijn help serieus nodig heeft,'' zei ze plechtig. Ze keek trots naar Etain. Ze was heel even een volwassen hond, maar algauw werd haar aandacht weer getrokken door Etains staart. Sterre sloop langzaam op zijn staart af en wou gelijk beet happen. Deze keer gaf ze Etain geen kans om haar los te krijgen. De kleine pup had de staart van Etain in een paar seconden vast met tanden. Ze grijnsde triomfantelijk naar Etain. Haar nieuwe roedelmaatje en haar eerste vriend hier in LA.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   di maa 20, 2012 1:23 am


Etain vertelde het verhaal dat Sterre van hem na moest zeggen over de regels waar je je aan moest houden. En zoals verwacht deed Sterre dat ook. ''Als Lid van The Ritoru Pack zou ik me gehoorzamen aan deze regels; Ik respecteer de katten en de andere honden in de pack. Ik respecteer en gehoorzaam de leden met een hoger rang. Ik zou niet vechten binnen de roedel. Ik zou elk lid hebben die mijn help serieus nodig heeft.'' Etain grinnikte. 'Dan neemt Ritoru Pack/Clan je nu officieel aan als lid!' En toen moest Etain lachen.
Etain lette niet op, waar door Sterre de kans kreeg zijn staart te grazen te nemen. Hij lied een piep horen van schrik. Maar al gouw veranderde dat gepiep in speels geblaf. Dit keer had Sterre de staart iets beter vast, en dat deed pijn. Maar niet zo erg dat ze lost moest laten. Etain liep een rondje en wist Sterre haar staart vast te pakken. 'Ik heb je!' Blafte hij met zijn bek vol staart. Hij trok en zachtjes aan in de hoop dat Sterre zijn staart los zou maken en hij revenge kon nemen op Sterre.------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   di maa 20, 2012 8:22 am

''Dan neemt Ritoru Pack/Clan je nu officieel aan als lid!'' De husky pup moest lachen. Sterre hing nog steeds aan Etains staart. Het reutje draaide een rondje en greep Sterre's staart beet. ''Ik heb je!'' blafte Etain met de staart van Sterre in zijn bek. Het was een beetje onverstaanbaar wat hij zei, maar Sterre begreep hem wel. Een gemeen grijnsje verscheen op Sterre's gezicht. Etain trok zacht aan haar staart. Ze liet zijn staart nog niet los. ''Geef je nog niet op?'' grinnikte Sterre met de staart van Etain in haar bek. Ze was daardoor moeilijk verstaanbaar. De grijns werd nog groter. Pretlichtjes wakkerde aan in haar ogen. Haar oortjes stonden half overeind. Als ze later helemaal volgroeid was, zouden die helemaal rechtop staan. Zoals bij een Duitste Herder. Sterre liet plotseling de staart van Etain los. ''Ik was helemaal vergeten te zeggen dat ik eigenlijk al in de roedel van Oreo zit,'' zei ze. Wat moest ze nu tegen Oreo zeggen? Ze had trouw beloofd aan zijn roedel en hem. Typisch Sterre. Dingen vergeten en die pas op het laatste moment, als het eigenlijk al te laat is, herinneren. Ze zuchtte. De pup wilde dolgraag bij de roedel van Sam, omdat het een puppypack was. Daar zaten alleen maar honden en katten van haar leeftijd bij. Maar, dan zou ze verraad plegen aan haar halfbroer Oreo. Wat moest ze nu doen? Haar keus stond eigenlijk al vast. Ze wilde bij de Ritoru Pack blijven. Maar, de teleurstelling van Oreo zou groot zijn. En daar zat ze nou niet bepaald op te wachten. Sterre keek Etain aan. ''Wat moet ik nou doen?'' vroeg ze aan de husky reu. Sterre wachtte op een antwoord van hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   vr maa 23, 2012 1:49 am


Samen zaten ze aan elkaars staarten te trekken. Het was heel grappig hoe ze samen rondjes zaten te lopen door aan elkaar staart te trekken. Sterre prevelde iets onverstaanbaar, maar Etain begreep haar wel. 'Turlek geeff k nie p' zei hij onverstaanbaar. Wat hij zei was dat hij natuurlijk niet op geven zou. Etain begon iets harder aan haar staart te trekken. Toen liet Sterre spontaan los. Etain liet ook los en keek haar vragend aan. Toen ze zei dat ze eigenlijk nog in de roedel van Oreo zat keek hij haar aan met een nadenkende blik in de ogen. 'Je halfbroer zou het vast niet erg vinden als je jouw puppy tijd door brengt in een puppy roedel. Wat de meeste pups doen is hun puppy tijd daar door brengen om met leeftijd genoten op te groeien. Dat zou Oreo vast wel goed vinden, wat, zelf beter!' zei hij met een knipoog. Daar was Etain honderd procent zeker van.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   vr maa 23, 2012 8:12 am

Etain keek Sterre met een nadenkende blik aan. Voor het eerst vielen haar zijn ijsblauwe ogen op. Het was een aparte kleur, maar wel mooi. Zij had gewoon bruine ogen. Niks bijzonders aan. Sterre schrok op toen Etain zei: ''Je halfbroer zou het vast niet erg vinden als je jouw puppy tijd door brengt in een puppy roedel. Wat de meeste pups doen is hun puppy tijd daar door brengen om met leeftijd genoten op te groeien. Dat zou Oreo vast wel goed vinden, wat, zelf beter!'' Etain gaf haar een knipoog. Hij had wel gelijk. Sterre keek hem met een glimlach aan. ''Misschien heb je wel gelijk. Nee. Je hebt gewoon gelijk. Ik ga het Oreo zo snel mogelijk vertellen dat ik me heb aangesloten bij de Ritoru pack. Vielle danke voor je wijze raad, Etain.'' zei Sterre met een glimlach. Die ze net ook al had laten zien. De pup zwiepte een keer met haar pluizige staartje. Eigenlijk had ze niet zo zin meer om te spelen. Sterre keek naar buiten en zag dat de avond al viel. Over een uurtje zou het volledig donker zijn. Als ze slim was, zou ze nu naar het opvangcentrum teruggaan en aan haar avondmaal beginnen. Alleen de honger werkte niet echt mee. Sterre had nog niet zoveel trek. Ze wilde liever hier bij Etain blijven en gezellig kletsen over koetjes en kalfjes. Al was daar niet zoveel interessant om over te babbelen. Het was een uitdrukking. Sterre vond Etain gewoon superaardig en mocht hem in de eerste minuut dat ze hem had leren kennen al. Een geheimzinnig grijnsje speelde rond Sterre's bek. Zomaar, uit het niets, kwam ze in beweging. Ze maakte snel vaart en stormde recht op Etain af. De grijns stond nog steeds op haar gezicht. Nog groter dan daarvoor. Met volle kracht beukte ze tegen de andere pup aan. En nam hem mee in haar val.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   za maa 24, 2012 9:40 am


Etain keek zelfvoldaan toen Sterre zei dat hij gelijk had. 'Ik wíst het wel! Ík heb nog verstand!' Zei hij terwijl hij een sprongetje maakte in de lucht. Etain was niet echt meer in voor het spelen. Dus het werd maar weer eens tijd om random talk te voeren. 'En, Madame, hoe voelt het om een officieel lid te zijn van The Ritoru Pack,' Vroeg hij op een té beleefde toon. Etain bekeek Sterre eens goed, ze was best we schattig, maar ja, Border Collie was gewoon een schattige soort, maar, Sterre was wel heel schattig, gewoon te schattig voor woorden. Etain schudde even met zijn kop om de boel weer op een rijtje te zetten. Sterre zag er ook uit als een pup die sterk was en goed kon leren. Een verstandig grappig, leuk, lief, aardig persoontje. Etain grinnikte. 'En, hoe voelt het om schattig te zijn?' Vroeg hij uitdagend. Dit zou vast leuk worden.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   za maa 24, 2012 10:30 am

''Ik wíst het wel! Ík heb nog verstand!'' zei Etain, terwijl hij een sprongetje maakte. ''Dacht je dan dat je geen verstand had of zo?'' grinnikte Sterre. ''En, Madame, hoe voelt het om een officieel lid te zijn van The Ritoru Pack,'' Etain klonk beleefd. Iets té naar haar idee. Waarschijnlijk dacht hij daar ook zo over. Sterre stond even op en rekte zich uit. Snel ging ze weer zitten op een andere plek. ''It feels good to be a member of The Ritoru Pack,'' zei Sterre op haar beste Engels. Al was die niet heel erg goed. Etain schudde plotseling met zijn kop. Sterre keek hem heel even vragend aan. De husky pup grinnikte. ''Wat? Sterre keek Etain vragend aan. ''En, hoe voelt het om schattig te zijn?'' De reu klonk uitdagend. Oh, dus hij wilde het zo gaan spelen. Nou, daar kon Sterre ook wel wat van. Een grijns sierde op haar gezicht. Ze keek met pretlichtjes in haar bruine ogen naar Etain. ''Het voelt gewoon gewéldig. Mijn schattigheid komt altijd wel van pas,'' Sterre kreeg plezier in dit gesprek. Het werd zelf een beetje duivels. Ze stond op en deed een stap in de richting van Etain. ''En hoe voelt het om slachtoffer te zijn van mijn schattigheid?'' grinnikte ze duister. Sterre was absoluut niet slecht van aard. Eerder goed. Al bleef ze meestal hangen op neutraal. De pup deed nog een stap dichterbij Etain. Nu stond ze op tien centimeter afstand van hem. ''Voel je hoe mijn schattigheid je langzaam overmeesterd?'' Met haar bruine ogen boorde ze in de blauwe van Etain.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

avatar

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   zo maa 25, 2012 3:59 am


Etain haalde zijn schouders op. 'Tja, meestal kom ik aan zetten met domme ideeën,' zei hij luchtig terwijl zijn staart zacht op de grond tikte. Etain grijnsde, hij was blij dat Sterre zich ook bij de pack had gevoegd. Hij kende haar nog maar net, maar ze was nu ook een lid van de pack, en ze voelde al aan als een beste vriendin, dus Etain was gelukkig. 'Oh, ik moest ff mijn hoofd op een rijtje zetten,' zei hij met een glimlach. Tuurlijk, en gelukkig, zij kon zijn gedachte niet lezen. Toen begon Etain over Sterre haar schattigheid en Etain moest ff lachen. ''En hoe voelt het om slachtoffer te zijn van mijn schattigheid?'' Nu moest Etain hard op lachen. Ze was grappig. 'Goed en slecht, ik voel me nu minder schattig,' en hij ging super overdreven zielig piepen, op een speelse fake manier dus. Hij keek haar even heel erg super zielig aan, en toen viel hij op zijn rugje van het lachen. 'Ja, ja, ik voel het, ja! Het pakt al mijn schattigheid af!'


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sterre

avatar

Teef
Naam : Lies || Posts : 268
RPG berichten : 15

Karakter profiel
Leeftijd: 3 years
Elite: Once..
Partner: Someone tries to steal my heart

BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   ma maa 26, 2012 7:09 am

''Goed en slecht, ik voel me nu minder schattig,'' De pup ging overdreven zielig piepen. Sterre zette weer haar duivelse glimlach op. De plezier werd alleen maar groter. Voor het eerst in weken eigenlijk. Nadat ze uit huis was gezet, had de pup eigenlijk geen plezier meer gekend. Alleen maar pijn en verdriet. Die emoties wilde Sterre liever gewoon helemaal vergeten. Blijheid was veel effectiever, vond Sterre. Met blijheid kon je alles wel bereiken, maar het was niet onoverwinnelijk. Alleen liefde was dat. Liefde overwon alles. Veel liefde had Sterre nog niet gevoeld. Alleen van haar moeder en siblings had ze iets meegekregen. Er waren verschillende soorten liefde. Je had siblingsliefde, vriendenliefde en echte liefde. Dat laatste vond Sterre nog steeds een rare tak van de liefde. Tot op de dag van vandaag had ze die liefde nog niet ervaren. Sterre vond dat ze nog niet de juiste reu had gevonden voor dat. Zo'n liefde moest je langzaam opbouwen. Neem een voorbeeld aan Etain. Sterre kende hem pas net. Ze hoefde dan nog niet gelijk de liefde aan hem te verklaren. Niet dat ze die voor hem voelde. Nou ja? Nee. Natuurlijk mocht je wel een beetje vlinders in je buik krijgen bij het zien van een knappe reu of een reu die aantrekkelijk was. Sterre ontkende niet dat ze een beetje gevoelens voor Etain had. Maar, dat betekende nog niet dat ze verliefd op hem was. Sterre kreeg plotseling het idee dat ze een beetje afdwaalde. De pup schudde een keer met haar kop. Even alle gedachten weer op orde brengen. Ze plakte weer de grijns op haar gezicht en richtte haar aandacht weer op Etain. ''Arme jij,'' grinnikte Sterre. In haar ogen verschenen pretlichtjes. ''Ja, ja, ik voel het, ja! Het pakt al mijn schattigheid af!'' zei Etain. Sterre duwde Etain omver en ging met haar poten op zijn borst staan. Ze keek hem glimlachend aan. Duivelse pret was te zien in haar ogen. Haar staartje kwispelde zacht heen en weer. ''Nu ben ik dubbel zo schattig. Ik heb jou schattigheid en mijn eigen schattigheid,'' grinnikte Sterre. Ze had iets met grinniken vandaag. Ze wist alleen niet wat. ''Nog een laatst wens voor ik je laatste restje schattigheid afpak?'' Ze deed quasi-serieus. Sterre keek de pup wachtend op een antwoord aan.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: My new home [Etain]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My new home [Etain]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Ruigte :: Oude stallen-
Ga naar: