PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Pixiv Fantasia

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Moonstream

Moonstream

Poes
Naam : Rilana || Posts : 28
RPG berichten : 13

Karakter profiel
Leeftijd: 12 manen
Elite: The avarice
Partner: Wie mij ziet zitten mag het vragen?

BerichtOnderwerp: Pixiv Fantasia   za maa 10, 2012 7:33 amWelkom op Pixiv Fantasia, een text-based rpg gebasseerd op het verhaal van Pixiv Fantasia V, een project op de japanse site Pixiv die toestaat om gebruikers hun eigen fantasie wereld te creeëren. Het basis verhaal gaat over het continent Edelion in de wereld Pixiv, die opgedeeld is in drie rijken: Trighalt, Guargadia en Zylance. Nadat de eerste Keizer van Trighalt overleed, brak een burgeroorlog uit in het rijk en werd Lucas the 2nd als nieuwe Keizer gekroond. Hij bracht het rijk weer in bloei door het winnen van de opvolgingsoorlog, maar door zijn streving naar macht viel hij de overige twee rijken van Edelion binnen. Zijn doel is te heersen over het gehele continent, maar of dat hem zal lukken is de vraag. Guargadia en Zylance zijn vastbesloten om terug te vechten, misschien vechten ze wel om zelf de macht te hebben... Welk rijk viert overwinning en wie is gedoemd om te falen?

Hier op Pixiv Fantasia kan je in het leven stappen van een inwoner, die woont in één van de drie rijken. Zweer je trouw aan je eigen rijk of help je de vijand? Wil jij roem en rijkdom, of denk je aan je familie en vrienden, ben je bereidt voor ze te sterven? Jij beslist, hier kan het allemaal!

Pixiv Fantasia

Lijstje:

Naam: Pixiv Fantasia
Soort: [ RPG ] [ Site ] [ Forum ] [ Blog ] [ Game ] ...
Onderwerp: Pixiv Fantasia
Omschrijving: Op PF speel je al je characters op één accountje, je kan er in de huid kruipen van inwoner toebehorende tot Trighalt, Guargadia of Zylance. De rijken voeren oorlog met elkaar omdat ze allemaal over geheel Edelion willen heersen. Wie zal zegevieren en wie verliest er? Wie zal sterven en wie zal een prachtig leven leiden? Geef je om macht en rijkdom of bescherm je je vrienden en familie? Dat kan jij allemaal bepalen!
Link: http://pixivfantasia.actieforum.com/portal
Eventuele banner/afbeelding: Zie de site

Weetjes

Er is exact 1 maand aan Pixiv Fantasia gewerkt, de site is nu officieel open voor leden.
Laura, de admin heeft helemaal alleen aan de site gewerkt.
Op Pixiv Fantasia speel je al je characters op één accountje, je hoeft je dus niet met de naam van je character aan te melden en niet te wisselen van accounts!
Er zijn nog tal van belangrijke rollen beschikbaar!
Pixiv Fantasia is een nederlandse versie van het project "Pixiv Fantasia V" gemaakt door ArohaJ op de japanse tekensite Pixiv.


For freedom, For Honor, For Our Empire!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pixiv Fantasia
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Wachtkamer :: Reclame-
Ga naar: