PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 When puberty hit I wasnt cute anymore

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Erosa

avatar

Teef
|| Posts : 15
RPG berichten : 2

Karakter profiel
Leeftijd: 10 maanden
Elite: Not that i know of
Partner: Baby you light up my world like nobody else

BerichtOnderwerp: When puberty hit I wasnt cute anymore   zo sep 27, 2015 12:55 am


Ze kneep haar ogen dicht, ze wilde enkel spelen waarom begreep hij het niet waarschijnlijk omdat hij zelf zo bipolar was als ik weet niet wat. De ene keer mocht ze wel op de bank slapen de andere keer werd ze er vanaf gejaagd met de opgerolde krant. Kon hij niet gewoon kiezen wat mocht? Het was niet duidelijk wat hij wel en niet wilde. Haar blauwe ogen staarde vanaf de bank naar de man die haar eigenaar was. Zouden ze straks naar buiten gaan ze wilde rennen maar hij liep altijd dat stomme kleine rondje en haar energie bleef steken in haar jonge lichaam, waar was de leiding die ze juist zo nodig had zeker op deze puberende leeftijd. Ze stak nog onhandig in elkaar slungelig met lange poten en een oor dat de helft van de tijd hing en de helft van de tijd overeind stond. ‘Erosa ga je mee uit?’ De woorden klonken als muziek in haar oren die ze meteen spitste. Ze tilde haar hoofd op en keek kort naar de man en niet veel later sprong de teef van de bank af en trippelde wild kwispelend naar de man. Ze sprong op haar achterpoten terwijl haar voorpoten op en neer van de grond kwamen. Een tik op haar kont met de achterkant van de riem liet haar bijna direct stilstaan waarna de halsband om haar nek werd bevestigd. Ze racete meteen voor hem uit de voordeur uit de straat op. Hij moest sneller lopen. Ze kefte naar hem terwijl ze voor het tuinhekje zenuwachtig heen en weer trippelde. Hij trok haar mee naar de auto waar ze gewillig insprong. Jippie ze gingen naar het strand, daar mocht ze meestal heel hard rennen met andere hondjes.
Ze keek uit het raam terwijl de auto reed en een terrein opreed. Oh jippie ergens anders rennen ze gingen rennen ze wist het zeker. De puber werd uit de auto gehaald en rende zo het pad op met de man achter haar aan die haar probeerde tegen te houden. Wacht dit was niet rennen dit was een ander huis. Ze stak haar neus in de lucht terwijl ze langzamer begon te lopen. Was dat de geur van Katten?! Oh jippie nu kon ze katten achterna jagen. Maar ze rook ook andere honden, waarom waren ze hier? Hij liep het gebouw binnen en ze volgde hem onzeker waarna ze achter zijn been ging zitten. Ze hield niet van mensen in haar buurt behalve haar baasje ondanks zijn bipolar gedrag. Ze tilde haar lip op naar een van de dierverzorgers die haar bekeek en haar vervolgens wilde aaien. ’Een stap meer en me mist een vinger!’ Kefte ze pissig. Ze keek omhoog naar haar baasje die een heel verhaal over haar aan het houden was. Ze wende haar blik weer naar de verzorgster die bleef zitten op har hurken zoals ze net al zat. Begreep ze niet dat ze weg moest wezen. ’Ze is niet te hanteren en ze luistert niet er is echt iets mis met haar. ’ Waren de woorden die ze opving, wacht hij wilde haar niet? Waarom niet ze was toch lief, hij had haar als kleine puppedup mee genomen van haar mamma en voor haar gezorgd en nu ineens wilde hij haar niet meer.
Haar hart klopte in haar keel terwijl haar riem aan juist die ene verzorgster werd gegeven. Ze trok de riem snel uit haar handen en kroop in een hoekje terwijl de man, haar baasje weg was wacht waar was hij waarom was ze hier. Ze wilde naar huis ze trok bijna meteen haar lip op naar de verzorgers die wel een heel erg lekker ruikende worst vast hadden om haar te lokken. Ze kefte terwijl ze tussendoor rook en de worst bleef ruiken. Hier en daar hoorde ze liefkozend haar naam met de vermengeling van de geur van het worstje. Voorzichtig stond de teef op om de worst uit de hand te grijpen en weer weg te duiken. Ze trilde en keek om zich heen naar een oplossing om weg te komen. Ze voelde en zacht rukje aan haar riem die ze blijkbaar te pakken hadden gekregen toen ze de worst greep. Haar gehele lichaam bleef trillen en trillen terwijl ze schuivend op haar poten naar de vrouw werd getrokken en langzaam haar halsband los maakte.  Ze dook achteruit waarna de verzorgster haar een uitweg bood en ze wegschoot de gangen in.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyx
Rechterhand
avatar

Teef
Naam : Chrissy || Posts : 56
RPG berichten : 10

Karakter profiel
Leeftijd: 2,6 years
Elite: I'll never walk alone anymore
Partner: You talk to much shit. Go away.

BerichtOnderwerp: Re: When puberty hit I wasnt cute anymore   zo sep 27, 2015 9:34 am

Met een enigszins opgeklaarde blik staarde Nyx naar een van de vele verzorgers, welke haar over haar kop geaaid had. Ze had haar speeltje af gepakt toen ze bezig was het ding uit elkaar te rukken en blijkbaar mocht dat niet. Wat flauw nou.. Zij mocht thuis altijd speeltjes kapot scheuren, waarom hier nou niet? Het was toch vrij normaal? Je moest toch iets doen om je energie kwijt te raken? Maar gelukkig had Nyx een lekker snoepje gekregen toen ze het speeltje afgegeven had dus het was alweer iets beter. Vrolijk zwiepte de staart van de normaal zo nerveuze en angstige teef heen en weer, terwijl haar kop snel van links naar rechts kantelde. Haar blauwe ogen smeekten letterlijk om een nieuw snoepjem naar de wat mollige verzorgster schudde haar hoofd. "Nee Nyx, je krijgt niets meer, dadelijk wordt je net zoals mij!" grapje de jonge vrouw. Ze diepe, dramatische zucht verliet de neus van de teef, welke zachtjes begon te knorren uit irritatie. Haar oortjes verdwenen langzaam in haar nek en ze liet zich zakken op de grond, om in de schoenen van de vrouw te gaan happen. "Klaar nou, je krijgt niets meer!" klonk er nu een stuk strenger. Nyx dook nu - en niet eens gespeeld, in. Angst begon weer te knagen aan haar. Ze wilde niet dat mensen boos op haar waren.. Dadelijk deden hun haar ook weg.. Dan had ze weer niemand. De vrouw keek twijfelend naar de hond, welke haar oortjes dieper in haar nek legde en zich omdraaide. Paniek borrelde op. Ze wilde hier weg!
Na een stuk te hebben gelopen kwam ze aan op een bekende plek. Dit was het eerste wat ze gezien had. Dit was de ingang van het opvangcentrum. Enigszins nieuwsgierig keek ze op. Een compleet nieuwe hondengeur was te ruiken. Haar blauwe ogen zochten naar de bijpassende hond, al vond ze deze niet zo gauw. Ze kroop naar voren, in nog altijd dezelfde onderdanige houding, tot ze een man zag. Hij praatte met een van de verzorgers. De hond die hij met zich mee had was groot. Erg groot. Maar jong, wist Nyx ergens. Ze wist wat er gebeurde. Hij stond haar af aan het opvangcentrum. Ze ving enkele woorden op, zoals 'onhandelbaar'. Meteen keek ze iets treuriger. Dit was een erg rot moment voor de teef, dat wist Nyx zeker. Maar ineens ging het snel. Met een worstje was de jonge teef gelokt. Het baasje van de wolfachtige hond was verdwenen. Ze leek totaal niet op haar gemak te zijn. Ze trilde hartstikke heftig. Maar ineens schoot de wolfshond weg van de verzorgster. Nyx haalde diep adem en probeerde haar angsten opzij te zetten. Ze maakte zichzelf wat groter, zorgde ervoor dat haar houding niet meer zo onderdanig was. "Ho, rustig!" sprak ze zachtjes, rustig. Ze hoopte dat de wolfshond nu stopte met rennen. Zijzelf had hetzelfde meegemaakt, ze had het brandende verlangen de teef te helpen. Haar blik stond vriendelijk, al was ze nog altijd heel nerveus. Dit was lastig voor haar hoor. Maar ze moest het doen van zichzelf. "Wie ben je? Ik ben Nyx. Ik zal je denk ik dan maar welkom heten hier," sprak ze voorzichtig. Ze keek twijfelachtig naar de grote hond. Pakte ze dit wel goed aan?

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erosa

avatar

Teef
|| Posts : 15
RPG berichten : 2

Karakter profiel
Leeftijd: 10 maanden
Elite: Not that i know of
Partner: Baby you light up my world like nobody else

BerichtOnderwerp: Re: When puberty hit I wasnt cute anymore   zo sep 27, 2015 10:00 am


Ze likte aan haar lippen terwijl haar staart zich meteen tussen haar benen dwong toen ze de teef zag. Ze staarde haar aan en dook meer in elkaar toen e teef haar vertelde rustig te zijn. De vraag was dringend voor haar gevoel. Ze trilde nog steeds terwijl ze schichtig om zich heen keek om te zien waar ze heen kon. 'Erosa, ik ben Erosa.' Sprak de teef bibberend terwijl ze naar de husky staarde. Welkom heetten waar? Wat was dit en waar was haar baasje? Haar oor had weer bedacht te gaan hangen. 'Wat is hier? Waar is mijn baasje? Wanneer komt hij terug?' Vluchtig stelde ze de vragen bijna direct achter elkaar.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
Bendeleider
avatar

Reu
Naam : Julia || Posts : 1023
RPG berichten : 95

Karakter profiel
Leeftijd: 3,5 years
Elite: I don't like rules~
Partner: Friendship marks a life even more deeply than love. Love risks degenerating into obsession, friendship is never anything but sharing

BerichtOnderwerp: Re: When puberty hit I wasnt cute anymore   ma sep 28, 2015 12:47 am

Hij lag in zijn mand te slapen. Zijn neus in zijn staart en zijn kastanjebruine ogen gesloten. Hij was eigenlijk alleen rustig als hij sliep, dan was zijn lijf ontspannen. Voor de rest was hij best druk en aanwezig, maar niet op een gemene manier. Hij was vriendelijk en oprecht, dat was hem ook geleerd in de tijd dat hij al rondliep. Hij trok met zijn oren toen geluiden in de gang zijn bewustzijn raakten. Wat slaperig tilde hij zijn kop op en knipperde een paar keer met zijn ogen. Hij moest zich even goed uitrekken om wakker te worden en stapte vervolgens zijn mand uit. Wat was er allemaal aan de hand? Was er een nieuwe hond of kat aangekomen, dat was niet heel vreemd. Het was soms zelfs zo gek dat ze midden in de nacht aankwamen. Nieuwsgierig als hij was trippelde hij de trap af om te gaan kijken wat er allemaal gebeurde. Zo snel hij beneden kwam viel zijn blik op een nieuwe hond, die nogal nerveus leek. Nyx stond bij de hond en hij knikte haar even vriendelijk toe, voordat zijn aandacht zich op de nieuweling richtte. “Hallo daar.”  Zei hij vrolijk terwijl hij met zijn staart zwiepte. Hij had geen woord meegekregen van het gesprek die de twee teven met elkaar voerden.------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyx
Rechterhand
avatar

Teef
Naam : Chrissy || Posts : 56
RPG berichten : 10

Karakter profiel
Leeftijd: 2,6 years
Elite: I'll never walk alone anymore
Partner: You talk to much shit. Go away.

BerichtOnderwerp: Re: When puberty hit I wasnt cute anymore   ma sep 28, 2015 10:13 am

Twijfelachtig keek ze naar de wolfhond, welke in elkaar dook. Oh jeetje, wat deed ze fout? God, dit vond ze niet leuk! Ze slikte een keertje en keek toen naar de teef, welke zich voorsteld als Erosa. 'Wat is hier? Waar is mijn baasje? Wanneer komt hij terug?' nerveus keek Nyx naar de angstige teef. Ze zette een stapje naar achteren. "S-sorry.. Dit is een opvangcentrum.. J-Je baasje komt niet terug," stotterde ze ongemakkelijk. Haar oren verdwenen in haar nek. Arm beest. “Hallo daar.” klonk er toen. Aiden, herkende Nyx toen. Ze keek ietwat opgelucht naar de reu. Nu mocht hij het woord doen. Mooi. Zij vond het te zielig en wilde het jonge beest niets aan doen, ze was al zo bang. "Hoi," begroette ze de reu toen, waarna ze nog een stapje naar achteren liep. Arm beest. Ze kon het amper aan zien.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: When puberty hit I wasnt cute anymore   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
When puberty hit I wasnt cute anymore
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Het opvangcentrum :: Ingang-
Ga naar: