PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 The Maze Runner

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fade
Eliteleader
Fade

Reu
Naam : Jinte || Posts : 82
RPG berichten : 4

Karakter profiel
Leeftijd: 21 Moons
Elite: ~
Partner: I'm ready for the conquest of spaces.

BerichtOnderwerp: The Maze Runner   za sep 26, 2015 4:10 am




Welkom op TheMazerunnerNL! Kruip in de huid van jouw eigen Glader, en beleef al schrijvend avonturen. Je bent vrij om het karakter en het uiterlijk van je Glader te bepalen; blijf je braaf in the Glade, of probeer je een Runner te worden en te ontsnappen? Dit rollenspel is volledig gebaseerd op de gelijknamige serie The Maze Runner.

Link: www.themazerunnernl.actieforum.com


INFORMATIE
Alle informatie is op de site te vinden, maar om een idee te geven van hoe het spel in elkaar zit, staat hieronder een uitleg van wat belangrijke punten.

Rangen
Een overzicht van de rangen (of taken) kan je hier vinden.
Alle rangen kunnen vrij gekozen worden, met uitzondering van de runners en med-jackers. De runners worden door het team gekozen op basis van activiteit en het karakter van het personage. Med-jackers worden gekozen door de keeper van de med-jackers.

Keepers
Zodra genoeg mensen een bepaalde taak gekozen hebben, wordt er een keeper gekozen. Op dit moment zijn er vier keepers: die voor de med-jackers, cooks, slicers en builders. Ook keepers worden door het team gekozen op basis van activiteit en karakter.
Een overzicht van de taken van de keepers is hier te vinden.

Council
Alle keepers zijn ook lid van de council. Deze komt samen tijdens een gathering als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Alle keepers hebben daarin een stem. Uitkomsten van die gatherings worden niet van te voren bepaald, en iedere keeper heeft dus ook werkelijk een invloed op wat er in de rpg gebeurd.
Zo veel mogelijk veranderingen in de rpg worden ook daadwerkelijk in de rpg bepaald, waar de keepers dus een rol in spelen. Zo kan de council bijvoorbeeld bepalen dat er een nieuw gebouw moet komen (= nieuw subforum), hun mening uitspreken over nieuwe keepers en runners, en zelfs verhaallijnen in een onverwachte richting duwen.

Griever
Mensen kiezen er niet zelf voor om gestoken te worden! Er wordt een apart griever account bespeeld die dat bepaald. Iedereen die het labyrint ingaat loopt in principe de kans gestoken te worden, maar dit gebeurt zeker niet altijd.

Nog wat extra's
In principe wordt er zo veel mogelijk aan de boeken vastgehouden, maar om de rpg leuker te maken, wordt er soms van afgeweken en krijgen de spelers zo veel mogelijk vrijheid om creatief met hun karakters om te gaan. Wil je bijvoorbeeld met de box in de glade arriveren en een muziekinstrument meenemen? Overleg dit dan voor de zekerheid even met een online admin, maar over het algemeen zal dit geen probleem zijn. Er zijn wel enkele beperkingen: zo mag je bijvoorbeeld geen wapens mee de glade innemen.

STATISTIEK
We hebben 73 geregistreerde gebruikers en 13.200 geplaatst berichten. Dagelijks zijn er minimaal 15 verschillende leden online, die samen zo'n 20 accounts dagelijks actief houden.



------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Maze Runner
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Wachtkamer :: Reclame-
Ga naar: