PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I don't like it.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nyx
Rechterhand
avatar

Teef
Naam : Chrissy || Posts : 56
RPG berichten : 10

Karakter profiel
Leeftijd: 2,6 years
Elite: I'll never walk alone anymore
Partner: You talk to much shit. Go away.

BerichtOnderwerp: I don't like it.   za sep 19, 2015 12:35 am

Het was misschien vier weken geleden dat de jonge, bruine Husky op straat gezet was en dan ook misschien drie week dat ze daadwerkelijk in het opvangcentrum zat. De eerste dagen was Nyx eigenlijk compleet van de kaart geweest. Ze hadden haar onderzocht op ziektes, op beestjes en op haar algemene gezondheid. Ook hadden ze de chip van de teef uit haar nek moeten halen, al had hier weinig nuttigs opgestaan naast haar naam, haar geboortedatum en haar geslacht, al waren ze al voordat ze ontchipt werd wel uit haar geslacht gekomen. Na één week tijd had nog niemand zich voor de jonge Husky gemeld, dus het was al vrij duidelijk dat ze niet kwijt geraakt was, maar gewoon gedumpt was. Maar niet alleen de medewerkers van hier hadden dat door gehad, ook Nyx zelf had vrij snel door dat haar baasje haar niet meer wilde hebben. Het baasje waar ze al vanaf twee maanden bij woonde, waar ze tot tweeënhalf jaar gewoond had. Ze snapte niet waarom ze nou weggedaan was? De teef vond zichzelf wel braaf, ze deed bijna altijd wat haar baasje zei, ze was over het algemeen ook een nette hond geweest, ze maakte zichzelf nooit echt vies dus ze had echt géén idee waarom ze niet meer thuis woonde. Maar Nyx had het al vrij snel weggestopt, wetend dat er niets aan te veranderen viel. De eerste week was wel vrij lastig geweest voor de Husky, ze had niet tot amper gegeten, wilde met niemand praten, sliep bijna heel de tijd en speelde nooit. Maar nu langzaamaan, aan het einde van haar derde week in het opvangcentrum, begon ze langzaam haar oude karakter weer aan te nemen. Het verdrietige, eenzame gevoel had ze erg diep weggestopt en het oorspronkelijke karakter van Nyx kwam weer langzaam boven water.
Onderzoekend snuffelde ze aan een groepje met bloemen, die een bijzondere geur droegen. Ze rook naast de bloemen een gemengde geur van kat en hond, wat haar flink verbaasde. Leefden katten en honden hier samen? Zoiets had Nyx nog nooit gehoord. Ze had thuis een kat gehad, al had deze haar altijd gekrabd als ze ook maar een beetje in de buurt kwam. De Husky had de poes nooit echt gesnapt (ze had katten in het algemeen nooit gesnapt), dus ze hoopte maar dat de katten hier ietsjes vriendelijker en duidelijker waren.

- Selim!
(Sorry, moet nog een beetje inkomen..)

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Selim
Eliteleader
avatar

Kater
Naam : Endria || Posts : 335
RPG berichten : 16

Karakter profiel
Leeftijd: 2 Years
Elite: The Cats Elite
Partner: I travel a lonely road

BerichtOnderwerp: Re: I don't like it.   za sep 19, 2015 7:41 am

Het was abnormaal stil en de bloementuin vandaag. Normaal trok de schoonheid van deze plek veel andere honden en katten aan, maar vandaag was het hier vrijwel verlaten. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat Selim hier vandaag rondhing. De kater was nogal gesteld op zijn rust, en hield liever iedereen vanaf een afstandje in de gaten dan dat hij zich ook daadwerkelijk in het gesprek mengde. Maar het punt was dat de gevlekte kater vrijwel iedereen in het opvangcentrum kende terwijl velen geen idee hadden wie hij was. Eigenlijk vond hij het zelf wel goed zo. De oudere bewoners herinnerden zich waarschijnlijk nog wel de enthousiaste kitten die hier bijna twee jaar geleden was aankomen, maar die kit was niet meer. Hij was in handen gevallen van katten met niet altijd even goede bedoelingen, en Selim was wat er uit voortgekomen was. Toch had de kater nog steeds zijn eigen gedachten, en had zich niet volledig laten beïnvloeden door anderen. Ontspannen liep de slanke kater verder, en merkte al snel de aanwezigheid van een ander dier op. De geur kwam hem vaag bekend voor, en naarmate de geur sterker werd kwam het beeld van een van de nieuwere dieren naar voren. Een bruine husky. Hij had de hond een tijdje bestudeerd, en ze leek nogal heimwee te hebben of zoiets. Met zelfverzekerde stappen stapte Selim op de teef af, en keek haar onderzoekend aan. Geruisloos benaderde hij haar van achteren voordat hij iets zei. Hij hield van het element van verassing, zelfs als hij niets kwaads in zin had. "Ben je het al een beetje gewend hier?" Vroeg hij opeens, en keek de teef met voldoening aan.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyx
Rechterhand
avatar

Teef
Naam : Chrissy || Posts : 56
RPG berichten : 10

Karakter profiel
Leeftijd: 2,6 years
Elite: I'll never walk alone anymore
Partner: You talk to much shit. Go away.

BerichtOnderwerp: Re: I don't like it.   ma sep 21, 2015 4:54 am

Het was rustgevend vond Nyx. Alle kleine vliegjes die rond de bloemen zoemden, de wind die de bloemen rustig heen en weer deed bewegen maar ook de geur en de kleur van de bloemen zelf maakten de teef rustiger. Nee, het waren geen makkelijke tijden voor haar geweest. De week alleen op straat was nog niet het zwaarste. Ze had het toen nog niet eens echt door, ze had het nog niet begrepen, maar de eerste week in het opvangcentrum deed haar realiseren dat ze haar baasje nooit meer terug zag. Maar ze had haar verdriet omgeruild voor wrok en haat jegens hem. Waarom zou ze verdrietig blijven als hij haar dit had aangedaan? Ze moest hem haten daarvoor. Verdriet maakte je eerder zwak. En dat moest ze niet hebben. "Ben je het al een beetje gewend hier?" klonk het plotseling. Ze draaide zich snel om en keek naar een kat. Ze kende de kat niet, maar ze kende hier eigenlijk niemand dus dat was logisch. Haar blauwe ogen keken enigszins twijfelend naar de kater, waarna ze voorzichtig knikte. "I-Ik denk het?" mompelde ze twijfelend. Ze kantelde haar kop wat naar links. "Sorry, maar ik ken je niet. Hoe heet je?" vroeg ze wat onzeker. Jeetje Nyx, dacht de teef geïrriteerd. Zo eng was een kat nou ook weer niet. Waar sloeg dat onzekere gedrag op? Ze zuchtte inwendig, maar keek niet weg van de kater. Hij had haar laten schrikken en dat vond ze dus echt niet oké.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
Bendeleider
avatar

Reu
Naam : Julia || Posts : 1023
RPG berichten : 95

Karakter profiel
Leeftijd: 3,5 years
Elite: I don't like rules~
Partner: Friendship marks a life even more deeply than love. Love risks degenerating into obsession, friendship is never anything but sharing

BerichtOnderwerp: Re: I don't like it.   ma sep 21, 2015 8:42 amHoorde jij ook wat?

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I don't like it.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I don't like it.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Binnenhof :: Bloementuin-
Ga naar: