PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 what have I done wrong

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lemon

Lemon

Teef
Naam : Melissa || Posts : 8
RPG berichten : 4

Karakter profiel
Leeftijd: 2 years old
Elite: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: what have I done wrong   zo apr 29, 2012 8:04 am

Lemon draafde door het veld met paardebloemen, haar buik en poten werden geel van het stuifmeel. Ze zocht een makkelijke prooi. Er rende een muisje voor haar langs, snel hapte Lemon er naar, maar het was al te laat, hij was weg. Ze liep verder. Plotseling sprong er een haas voor haar poten uit he hoge gras, waar hij zich had schuilgehouen. Ze rende achter hem aan. Maar hij was te snel en draafde voor haar uit. Lemon had al snel in de gaten dat dit niet werkte. Ze stopte met rennen en liep hijgend naar de struiken, daar was veel schaduw en daar kon ze goed afkoelen. Ze ging liggen en legde haar kop tussen haar geel/witte poten. Ze sloot haar bruine ogen en viel in slaap.

Ze opende haar ogen weer en stond op. Er stond een zwarte auto, de auto van haar oude baasje! Er stapte een man uit, vroeger leefde ze bij hem, maar ze hebben haar achtergelaten. 'Lemon!' Klonk er luid. Lemon begon te rennen richting het geluid, steeds harder totdat ze bij hun kwam. haar baasje liep naar haar toe, Lemon begon te kwispelen. Plotseling pakte hij een steen en gooide hem naar de zwart/witte hond. Lemon sprong achteruit.'Wegwezen ik wil je hier nooit meer zien, ROT HOND!' Schreeuwde hij naar haar en pakte nog een steen. Lemon ontweek die weer en keek hem teleurgesteld aan. Ze sloop weg, maar de man pakte zijn geweer en schoot op haar. De kogel kwam in haar rug en er klonk gejank. Ze probeerde op te staan en weg te rennen, maar voordat ze dat kon doen, werd ze bij haar nekvel op gepakt, Lemon was bang en beet in de hand van haar baas. Het bloed spoot in haar bek, Lemon liet meteen los, ze schrok. Ze was niet van plan om haar baasje pijn te doen. 'Lemon, wat heb je gedaan.' Zei de man weer rustig.'Waarom bijt je me, we waren vrienden.' Zei hij half huilend. Lemon keek hem verschrikt aan, ze jankte, want ze voelde de pijn ven de kogel die haar raakte. Alles werd zwart.

Lemon schrok wakker, haar hard ging als een gek tekeer. Ze keek om zich heen, gelukkig, er staat geen zwarte auto. Ze jankte een beetje. Lemon stond op en liep naar een groot meer. Ze keek naar haar spiegelbeeld in het water en fluisterde zacht:'what have I done wrong.' Ze zuchtte.'I've never bitten or hurt anyone.'the only person you have hurt is me, deep in my heart...' Zei ze erachteraan. Ze keek op van het water en liep weg

------------------------------------------------


Lemon
The karelian bear dog
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
what have I done wrong
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Oase :: Blauwe meer-
Ga naar: