PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Day after day

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Delailah

avatar

Teef
|| Posts : 10
RPG berichten : 6

Karakter profiel
Leeftijd: 2 jaar
Elite: I want to lead my own!
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Day after day   ma maa 26, 2012 6:20 am

De hond kneep haar ogen dicht tegen de zon die opkwam. Ze was er vroeg op uit gegaan om eten te zoeken. Delailah vertikte het om uit de voer bakken te eten, en in de honden mandjes te slapen in het opvangcentrum. Ze wilde niet meer afhankelijk zijn, ze wilde haar eigen leven leiden. Met de nadruk op leiden. Ze was altijd al onderdanig geweest, en had altijd geluisterd naar 'bevelen' van anderen. En kreeg ze er een beetje aardigheid voor terug? Nee hoor, nog meer bevelen, en nog veel erger. Ze was het gewent, maar wist dat het anders kon. Dat het normaal kon. Maar ze durft zich niet te verzetten. Ze was zwak. En zou altijd zwak blijven. Ze was zielig, sneu. Delailah schudde haar kop, tranen stonden in haar ogen. Wat was er met haar gebeurd, waar was de vrolijke hond die ze altijd was geweest? Wat was er met haar, waar kwam die negativiteit vandaan? Wat had de wereld met haar gedaan? Wat had zij met zichzelf gedaan?


-Flutje...-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niko

avatar

Reu
Naam : Vincent || Posts : 22
RPG berichten : 7

Karakter profiel
Leeftijd: 8 Maanden
Elite: Geen.
Partner: Bah meisjes zijn stom.

BerichtOnderwerp: Re: Day after day   wo maa 28, 2012 11:32 pm

Wat geïrriteerd liep Niko over de heide van de oase. Met een flink wond bijt wond over zijn flink en een paar krassen. En een lelijke kras over zijn neus. En met een redelijke slecht humeur was Niko weg gegaan van de zandvlakte en van die rotkat die daar zat. Niko zocht naar een rustige plekje om wat te rust te kommen. Die rot kat zou hij een andere keer wel pakken als hij hem nog eens tegen kwam. En dan zou hij het er niet levend van af brengen. Nijdige schudde Niko zijn kop terwijl hij de heide afspeurde. Hoewel hij niet echt precies wist waar hij naar opzoek was. Zolang er geen mensen en katten in de buurt waren. Was Niko al tevreden met een vlotte pas liep Niko verder. En langzaam kalmeerde hij wat. Het was erg rustige op de heide hier en daar vlogen wat vlinders maar hij rook gelukkige nog geen katten of mensen of andere honden die in de buurt waren. Niko stopte bij een klein en smal riviertje waar een grote eikenboom stond. En een paar struiken waar bessen groeide Niko lepelde wat water naar binnen waarna hij rustige in de schaduw ging liggen en zijn ogen sloot en naar de omgeving luisterende. Niko hoorde wat vogels vrolijke fluiten maar het duuurde al niet lang voordat hij een guer opmerkte. Niko’s ogen schoten meteen open. Maar haalde meteen opgelucht adem toen hij merkte dat het van een hond afkomstige was. Niko keek rustige rond op zoek naar de bron van de geur hoewel hij niet echt zin had in gezelschap had hij de bron al snel gevonden. Het was een soortgenoot een teef. Niko hoopte dat de teef hem nog niet had opgemerkt. En nog niet gezien had. Niko legde zijn kop weer op zijn poten terwijl hij goed op de indringere lette en op wat ze ging doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delailah

avatar

Teef
|| Posts : 10
RPG berichten : 6

Karakter profiel
Leeftijd: 2 jaar
Elite: I want to lead my own!
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Day after day   zo apr 01, 2012 2:00 am

Delailah rukte haar kop geschrokken op bij het ruiken van een andere geur. Haar staart was tussen haar poten geduwt van angst. Een hond die wel verdacht veel leek op een wolf kwam er aan. Ze zag dat hij haar al gezien had, maar hij zei niets tegen haar. Delailah legde haar kop onderdanig op de grond, als teken dat ze geen ruzie met hem wilde. Ze vond het eng om met andere te praten, bang wat ze van haar zouden vinden. Want ze durfde niet veel, ze was anders. En als vreemdeling was je je leven niet zeker. Hélemaal niet zeker. De hond begon wat te drinken, Delailah voelde zijn ogen op haar vacht branden. Nou zeg dan wat! Zeg dan iets tegen hem! hoorde ze de gedachtes in haar hoofd. Een zucht verliet haar keel. Ze durfde niet.


-Ik hoop dat je er iets mee kan..-

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niko

avatar

Reu
Naam : Vincent || Posts : 22
RPG berichten : 7

Karakter profiel
Leeftijd: 8 Maanden
Elite: Geen.
Partner: Bah meisjes zijn stom.

BerichtOnderwerp: Re: Day after day   ma apr 02, 2012 3:46 am

Niko keek wat verbaast op toen hij zag dat de hond bang was. Haar staart was van angst tussen haar poten geduwd. En ze keek met een bange blik zijn kant op. Niko vond het maar raar maar liet het niet aan de hond merken. Ze hoefde niet bang te zijn voor hem. Ze had haar kop onderdanig op de grond gelegd als teken dat ze geen ruzie wou. Niko liet even zijn blik over de bange hond gaan. Niko wilde niet dat ze bang voor hem was maar hij had geen idee wat hij moest zeggen. Of wat hij moest doen om haar een beetje gerust te stellen. Niko richte zijn blik van haar af en wachtte wat ongemakkelijke en wat verlegen gevoel af. Tot ze wat zou zeggen als ze het durfde. Er ging een tijd voorbij terwijl hij met een ongemakkelijke en wat onrustige gevoel afwachtte tot ze wat zou doen of wat ging zeggen. Niko keek even hoopvol haar richting op toen hij dacht dat ze een geluidje ging maken. Maar keek wat teleurgesteld naar de grond toen het bleek dat ze een zucht uit haar keel liet gaan. Niko zuchtte even en besloot dat hij maar beter wat kon zeggen. Hij moest iets zeggen om de stilte te verbreken. Niko richtte zijn blik weer op haar en zie met een wat ongemakkelijke gevoel. 'Hoi.' Niko keek haar wat hoopvol aan. Maar Niko vond het niet genoeg hij moest nog iets zeggen maar wat. Met een wat twijfelende stem vroeg Niko. 'Gaat het wel?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delailah

avatar

Teef
|| Posts : 10
RPG berichten : 6

Karakter profiel
Leeftijd: 2 jaar
Elite: I want to lead my own!
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: Day after day   di apr 03, 2012 2:10 am

Delailah voelde dat de hond naar haar keek. Ze duwde haar kop op haar poten een beefde. Ze zag dat de hond af en toe hoopvol haar kant op keek. Maar hij kon het vergeten, als hij dacht dat zíj zou gaan praten. Toen richtte de hond weer zijn blik op haar. 'Hoi.' de hond keek haar hoopvol aan. 'Gaat het wel?' vroeg hij toen. Delailah keek hem voorzichtig aan. "Hoi." zei ze zacht terug. "Ja, dank je." ze kon toch niet zeggen dat ze bang was? Hij zou vragen waarom, en haar niet begrijpen. Zoals iedereen. Hij zou haar belachelijk vinden, misschien zelf uitlachen! Zoals iedereen. Delailah had geen vrienden, daar had ze ook geen behoefte aan. Dacht ze. maar ze wist zelf ook wel dat iedereen contact nodig had. Maar zij kon het niet. Niet alleen tenminste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Day after day   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Day after day
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Oase :: Heide-
Ga naar: