PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 chilling

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Auroa

Auroa

Teef
Naam : Noelani || Posts : 4
RPG berichten : 4

Karakter profiel
Leeftijd: 7 months
Elite:
Partner: still to young darling

BerichtOnderwerp: chilling   zo maa 18, 2012 7:26 am

Auroa wou het eigenlijk niet geloven dat ze hier was gebracht. Ze wou terug naar huis. Terug naar haar mandje dat van zelf op een bepaalde tijd het begon op te warmen. Naar haar speelkameraad, Auroa haar baasje. Maar door die domme verhuizing is ze hier beland. En van haar ouders wist ze ook helemaal niets van naar waar waren ze gebracht. Misschien mochten zij juist wel mee. Even zuchtte ze. Het enige wat ze wou was terug naar huis. Maar nu ze hier was weet ze wel beter. Ja ze zal het beste er maar van moeten maken. Zich niet laten doen van andere beesten die denken dat ze meerdere zijn. Daarom was het bij haar huis beter. Haar ouders waren toen de twee honden geweest van de hele wijk, mensen die hun kende, kende zeker Auroa ook. Hun schattige dochter, die ze goed kende doordat ze vaak kattenkwaad uit haalde of beter gezegd hondenkwaad. Maar hier was alles nieuw. Kende ze niemand en moest ze het vooral doen zonder haar ouders. Natuurlijk kon ze best wel zonder hen. Een weerloos pup was Auroa zeker niet, en ze is zo vaak op reis geweest dat ze het wel gewoon was geworden, die nieuwe gebieden. Met een lichtte schok die door haar lijfje ging rende ze nu door het bos. De geuren nam ze aandachtig op bekeek alles goed en onthoudt alles wat ze ziet. Een nog redelijk dikke tak versperde haar weg. Haar tong liet ze uit haar bek hangen en versnelde haar passen zodat ze zo snel mogelijk dichter bij die tak kwam en juist ervoor erover heen sprong. Al hijgend rende ze verder. Het was natuurlijk hier ook wel nog redelijk leuk want ze had hier meer vrijheid dan thuis maar toch. Het zelfde was het zeker niet. Haar witte oortjes waren gespits voor de verschillende geluiden die ze hoorde. Al snel zag Auroa wat verderop een plekje op een gevallen dikke boomstam, doordat het daar al zo lang lag was er mos opgegroeid, wat het dus nog zacht maakte. Ze liet haar ogen aandachtig over de boomstam geleiden om te zien hoe ze zo hoog zou geraken. Met een snelle aanloop sprong ze op de boom waar het nog niet zo hoog was en kroop uiteindelijk toch zo naar het plekje mos op de boom. Toen ze daar eindelijk lag zag Auroa dat haar eerst witte pootjes nu vol met aarde was, maakt niets uit. Geschrokken keek Auroa naar beneden toen ze de geur van een andere hond rook, een reu dan ook nog.
-Aiden-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
Bendeleider
Aiden

Reu
Naam : Julia || Posts : 1023
RPG berichten : 95

Karakter profiel
Leeftijd: 3,5 years
Elite: I don't like rules~
Partner: Friendship marks a life even more deeply than love. Love risks degenerating into obsession, friendship is never anything but sharing

BerichtOnderwerp: Re: chilling   zo maa 18, 2012 8:07 am

Hij was door zijn poten gezakt. Zijn ogen waren strak gericht op het kleine konijntje voor hem. Hij wist eigenlijk helemaal niet of hij dit wel kon. Wat hij er van gezien had, had hij afgekeken van Taiyo. Hij had het al een paar keer geprobeerd, om een muis te vangen. Alleen die kleine beestjes waren veel te snel voor hem vond hij. Ze schoten de hele tijd bij hem vandaan. Veel te klein om normaal te vangen had hij besloten, dus probeerde hij het maar eens op zo’n konijn. Hij wilde dat warme vlees nog een keer proeven, die aparte smaak in zijn bek. Het was toch wel lekker geweest, al had hij er eerst een afkeer voor gehad. Hij verwachtte gewoon dat een konijn slomer was als een muis, misschien was dat wel zo. Alleen toch had hij het weer helemaal verkeerd ingeschat. Hij trapte per ongeluk op een klein takje toen hij vlak bij het konijn was en natuurlijk ging die er vandoor. Hij ging weer normaal op zijn poten staan en schoot er achteraan, maar het konijn was heel snel bij zijn hol en schoot erin. Hij bleef er een beetje beteuterd naar kijken. Zou hij dat ooit leren? Hmm… dat vroeg hij zich echt af. Nou ja, dan hield hij het wel weer bij lekkere hapjes stelen uit de keuken. Hij draaide zich bij het hol vandaan en liep er op een drafje vandaan. Zijn oren stonden spitst naar voren en er lag een vrolijke blik in zijn ogen. Hij schudde even zijn vacht uit en versnelde zijn pas. Hij genoot er van om even zijn poten voor zich uit te laten schieten, waardoor hij ruime passen maakte. Even zijn spieren strekken. Hij stopte daar mee toen een geur zijn neus bereikte. Hij remde af en uiteindelijk staan. Zijn blik gleed omhoog via de boom en hij keek recht in de ogen van een pup. Hij grijnsde naar haar. “Daar zit je mooi,” zei hij toen. “Mag ik erbij komen zitten?” vroeg hij rustig. Zijn nachtzwarte ogen keken kalm in die van haar.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Auroa

Auroa

Teef
Naam : Noelani || Posts : 4
RPG berichten : 4

Karakter profiel
Leeftijd: 7 months
Elite:
Partner: still to young darling

BerichtOnderwerp: Re: chilling   zo maa 18, 2012 8:36 am

Auroa had helemaal niet gedacht dat ze al snel een andere hond zou tegen komen. Niet dat ze het erg vind natuurlijk, gezelschap was altijd veel beter dan alleen zijn. Het hield je dan met iets bezig, als ze alleen was, was het enige wat ze kon is slapen en rusten. Wat dus echt niets voor Auroa is. Nee zij is liever actief in het rond rennen. Zolang ze maar iets heeft te doen om haar energie weg te krijgen, daar had ze altijd teveel van. Zoals rond rennen, of klimmen. Een hyperactief hondje zei haar baasje altijd. Geïrriteerd schudde ze even met haar hoofd, Auroa moest gewoon niet meer daar aan denken, dat was verleden tijd. Hier is nu het heden, en daar moet ze maar aan wennen. Of ze het nu wou of niet, het moest wel. Een geamuseerde grijns sierde de hele tijd Auroa haar lippen. Het was grappig om naar beneden te kijken naar hond in plaats van naar boven omdat die altijd veel groter waren dan zij, wat soms irritant was, nu was het eindelijk eens omgekeerd. Haar staart kwispelde nu speels terwijl ze hem nieuwsgierig aankeek. “Daar zit je mooi,” Haar grijns werd nu alleen maar groter en groter waardoor ook nu haar ogen geamuseerd begonnen te fonkelen. “Mag ik erbij komen zitten?” Vroeg hij daarna. Ah ze was hier nog maar juist dus het was niet haar plekje. “Tuurlijk” antwoorde ze rustig terwijl ze hem nog steeds strak aankeek. Er was toch plaats genoeg, en Auroa is nu niet iemand die veel plaats nodig had. Even keek ze de reu weer strakjes aan en bekeek hem nu wat aandachtiger. Ouder was hij zeker maar ja, maar toch zal Auroa nu niet zielig doen omdat hij ook groter was. Ze was dan jong en klein maar zwak was ze nu ook weer niet. Maar zo te zien was het niet zo’n hond die denkt dat hij haar meerdere was dus deed zij ook niet koppig. “Ik ben Auroa, en jij?” sprak ze rustig terwijl ze hem nog af en toe in de gaten hield, ondertussen had ze haar kop weer tussen haar poten gebracht en luisterde naar de wind en het geritsel van de bomen. Ze was best wel nieuwsgierig naar hem, maar ja dat kwam ook omdat dit hier alles nieuw was voor haar, de gebieden maar ook de bewoners van hier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
Bendeleider
Aiden

Reu
Naam : Julia || Posts : 1023
RPG berichten : 95

Karakter profiel
Leeftijd: 3,5 years
Elite: I don't like rules~
Partner: Friendship marks a life even more deeply than love. Love risks degenerating into obsession, friendship is never anything but sharing

BerichtOnderwerp: Re: chilling   zo maa 18, 2012 10:13 am

Hij wachtte geduldig totdat hij zeker wist dat hij erbij mocht. Toen sprong hij op het lage gedeelte van de boomstam en liep er overheen tot vlak bij haar. Hij ging naast haar zitten en keek haar even vanuit zijn ooghoek aan. “Wie had ooit gedacht dat ik in een boom zou zitten,” grijsde hij. Het voelde apart zo. Echt in een boom klimmen kon hij niet dat konden alleen katten en daar was hij soms best jaloers op. Daarom vond hij dit ook zo bijzonder. Hij keek met een nieuwsgierige blik rond. Hij zat dan niet zo hoog als in een hoge boom, maar hij was wel echt van de grond af. Hij schrok op toen hij bedacht dat de pup daarnet iets gezegd had. Hij keek haar weer aan. “Sorry, ik was even afgeleid,” zei hij onschuldig. “Aangenaam Auroa, mijn naam is Aiden,” zei hij toen. “Ben jij allang in het opvangcentrum?” vroeg hij er voorzichtig achteraan. Hij wist niet of ze die vraag wel leuk zou vinden, dus klonk er voorzichtigheid door zijn stem. Hij wou haar niet van streek maken door een domme opmerking van zijn kant.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: chilling   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
chilling
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Oase :: Loofbos-
Ga naar: