PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Prowl

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Crusifix

avatar

Kater
Naam : Gandalf, ya happy now? || Posts : 43
RPG berichten : 1

Karakter profiel
Leeftijd: 5 Years
Elite: The Devil is my leader
Partner: Talk to the Devil and his Horns appeared

BerichtOnderwerp: Prowl   zo maa 18, 2012 4:40 amÉén oor stond overeind. De zwarte langharige kater was bijna niet te zien in de duisternis van het dichte woud. Hij had zich opgerold tot een balletje om een snelle tuk te kunnen doen, maar iets hielt hem wakker. Waarschijnlijk was hij gewoon niet moe, nevermind. Één helder amber kleurig oog ging open, terwijl de grote kater opstond en zich uitrekte. Het leven was saai, hij had al zo veel dingen gedaan. Bloed had aan zijn klauwen en tanden geplakt, stukken vacht hadden tussen zijn tanden vast gezeten. De honden die hem van zijn oor en oog hadden ontdaan hadden geboet voor hun misdaden. Een sadistische grijns kwam rond zijn bek, die zijn lange hoektanden liet zien. Hun gegil had als muziek in zijn oren, oor, geklonken.
Geluiden hadden hem afgeleid, een muis trippelde over zijn poot heen. Als een havik die op zijn prooi dook, greep hij de staart van de muis en liet hem in de lucht bungelen. Met een verveelde blik at hij het beestje op en spuwde een paar botjes uit. Crusifix rekte zich uit en geeuwde wat verveeld. Hij had gehoord dat hier ergens een duistere groep moest huisvestigen, maar tot nu toe had hij nog niets gemerkt. Saai.
Verveeld liep de zwarte, stevige kater door het bos heen. Zijn scherpe zintuigen hielden alles in de gaten. Zijn geluk was dat hij door zijn missende oor en oog, zijn andere zintuigen sterker waren geworden. Opeens draaide hij zich om, hij blies zacht en richtte zich daarna op. "Wie ben jij?" vroeg hij met een kille, sadistische stem.

[Eerst een lid van The Mauaji, daarna Odion (:]------------------------------------------------

"The Devil is my name, The Hell is my home, Your death is my life"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cailin

avatar

Poes
Naam : Nathalie || Posts : 400
RPG berichten : 41

Karakter profiel
Leeftijd: 3 Years
Elite: Fight for The Night Hunters [Me]
Partner: Love can make you stronger, if you trust in it.

BerichtOnderwerp: Re: Prowl   zo maa 18, 2012 4:59 amHaar vel gele ogen waren op een zwart harig konijn gericht. Haar tanden waren ontbloot, en haar ogen stonden gemeen. Haar poten slopen er licht op af, ze bewoog zich soepel en lenig. Geruisloos ging ze er op af, en net op het moment daar was drong een onbekende geur haar neus binnen. En dat was een geur die haar niet aan stond. Want de lucht van Mauaji zat er niet in. Ze liet het konijn gaan en ging op de lucht van de indringer af. Ze volgde de kater geruisloos. Maar toen ze op merkte dat de kater haar op merkte kwam ze te voor schijn. Het eerste wat de kater aan haar vroeg was wie ze was. Cailin versmalde haar ogen. 'Kan ik beter aan jou vragen,' siste ze tussen haar ontblote tanden door. 'Dus, wie ben jij, en wat brengt jou hier?' vroeg ze kil. Haar staart zwaaide heen en weer en een koude windvlaag waaide door haar vacht terwijl ze ongeduldig afwachtte naar wat de kater hier moest. Dit was de eerste keer dat er een indringer op het territorium was gekomen van The Mauaji, Cailin zou hier eerder een domme hond verwachten dan een kat. Maar de kat was geen lid, dus vriendelijk deed ze niet. Misschien was de kater hier ook wel om The Clan te joinen, maar daar zou ze wel achter komen wat de kater hier deed.


------------------------------------------------


Etain~Cailin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Prowl
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Informatie :: Archief-
Ga naar: