PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Not a Training, Just a Gathering.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Taiyo
Rechterhand
avatar

Kater
Naam : Linn || Posts : 428
RPG berichten : 43

Karakter profiel
Leeftijd: 2,5 year.
Elite: The Avarice [Captain]
Partner: I'm you're romeo, and you're my Julia

BerichtOnderwerp: Not a Training, Just a Gathering.   za maa 17, 2012 9:45 pmZijn ogen gleden over de open plaats. Waar hij het kamp had neergezet. Zodat de leden hier bijelkaar konden komen. Een koel beekje stroomde langs het kamp door, en dikke laag struiken beschermde het kamp tegen vossen, dassen of misschien wel indringers. In het midden stond een steen, waar hij mogelijk tegen zijn clan kon spreken. Aan de zijkant stonden enkele grotten, die hij sinds kort hier had ontdekt. Een perfecte slaapplek niet? Hij begon zijn poot schoon te likken, terwijl hij wachtte tot de clan ontwaakte. Sommige waren al wakker, maar sommige nog niet. Hij wou ze natuurlijk niet moe maken. Plots stopte hij abrupt met het likken. Zijn oren gingen overeind, terwijl hij opstond en met een opgeheven staart op de steen sprong. Hij mauwde even luid, zodat elke clankat hem kon horen. Waarna hij ging zitten en wachtte tot de katten bij elkaar kwamen. "Beste leden van de Avarice." Begon hij. Terwijl zijn ogen iedere clankat aankeek. "Ik heb jullie niet bij elkaar geroepen omdat ik een training wil beginnen." Mauwde hij. "Nee, ik wil dat mijn clan een band heeft. Dat iedere clankat vrienden heeft, en zich niet alleen hoeft te voelen. Daarom wil ik dat jullie een dagje doorbrengen met je mede-lid. Veel plezier." Sprak hij uit, waarna een kleine glimlach op zijn gezicht verscheen en hij ging zitten. Hij zou zo wel naar beneden gaan. "Nog vragen?" Mauwde hij, waarna hij wachtte op de vragen van zijn leden. Als ze geen vragen hadden, dan zou hij naar beneden gaan en meedoen met hun.

Posten is verplicht, Wanneer je het toch niet gaat halen,
om een bepaalde reden. PB mij.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashes

avatar

Kater
Naam : Nathalie || Posts : 41
RPG berichten : 6

Karakter profiel
Leeftijd: 4 Years
Elite: I'll follow Taiyo
Partner: Love is something that is for other cats, not for me.

BerichtOnderwerp: Re: Not a Training, Just a Gathering.   zo maa 18, 2012 1:00 amAshes lag te slapen in één van de grotten. Hij sliep in de grot waar ook wel andere katten sliepen. Het was een grote grot. Je had verschillende kleinere dood lopende tunneltjes er in. Hij had een stukje grot voor zich zelf, zo'n dood lopende gang. Het was groot genoeg voor twee katten. Maar Ashes sliep er alleen. Want ondanks dat hij in een clan zat, was hij toch wel redelijk solitair voor een clan kat. Maar hij was wel altijd aanwezig. Hij had wel eens een paar indringer uit hun territorium moeten verjagen. Maar dat deed hij met plezier. Hij voelde dat het tijd was. Tijd om wakker te worden en bij de Gathering te komen. Hij liep de open plek op, en ja hoor daar stond Taiyo en komende katten.
"Beste leden van de Avarice. Ik heb jullie niet bij elkaar geroepen omdat ik een training wil beginnen. Nee, ik wil dat mijn clan een band heeft. Dat iedere clankat vrienden heeft, en zich niet alleen hoeft te voelen. Daarom wil ik dat jullie een dagje doorbrengen met je mede-lid. Veel plezier." sprak Taiyo. Zo iets had hij wel verwacht. Taiyo vroeg of er nog vragen waren. Maar voor Ashes was het wel duidelijk. Taiyo had hij al ontmoet, dus hij zou wijselijk een andere kat uit zoeken.
Met een kalme blik keek hij met zijn donker blauwe ogen de groep rond. Katten liepen naar elkaar toe, en Ashes wachtte af welke paar katten zouden overblijven, daar zou hij dan wel uit zoeken.------------------------------------------------
Ashes-Etain-Cailin-Seiko
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Poes
Naam : lyan || Posts : 93
RPG berichten : 18

Karakter profiel
Leeftijd: 2,5 years
Elite: -
Partner: I am alone. I'm not attractive

BerichtOnderwerp: Re: Not a Training, Just a Gathering.   zo maa 18, 2012 1:02 am

Dream keek vanaf een afgrond naar een grote grasvlakte, en de oude stallen. Het was al een lange tijd geleden dat ze in LA gekomen was. Een windvlaag ging door haar vacht en er kwam een kat achter haar staan. "Je bent hier nog niet lang genoeg." zeiden allemaal stemmen. Dream keek op en werd van de afgrond geduwd. Ze belandde op het dak van de stal waar ze met Taiyo een soort van test had gedaan. "Niet lang genoeg..." fluisterde iemand in haar oor. Ze hooorde een luide miauw van Taiyo. Ineens kreeg ze zicht op zichzelf op het dak. Haar ogen werden rood en het tweede lichaam kwam op haar af met geopende kaken. Dream schrok wakker. Taiyo stond op de rots te wachten tot alle leden zich hadden verzameld. Dream stond moeizaam op en ging met een moe gezicht naar buiten. Ze voelde zich misselijk door die nachtmerrie. Het was gewoon een misselijke nachtmerrie, dat ze zoiets kon denken! Dream ging voor de rots zitten en knipperde langzaam met haar ogen, ze gaapte een keer. "Beste leden van de Avarice." begon hij. "Ik heb jullie niet bij elkaar geroepen omdat ik een training wil beginnen." Mauwde hij. "Nee, ik wil dat mijn clan een band heeft. Dat iedere clankat vrienden heeft, en zich niet alleen hoeft te voelen. Daarom wil ik dat jullie een dagje doorbrengen met je mede-lid. Veel plezier." Een glimlach kwam op zijn gezicht. "Nog vragen?" Zei hij nog. Dream zuchtte diep. Ze keek om zich heen, bij wie had ze nog geen kans gekregen om te praten? Of om iets leuks te doen als jagen, dat was ook nog goed voor de groep ook. Al moest ze niet te veel denken aan de rare gedachtes die ze over de stallen en die test had, dat was al heel lang geleden. Dream hield steeds in haar hoofd dat ze hier al lang was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Not a Training, Just a Gathering.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Not a Training, Just a Gathering.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Informatie :: Archief-
Ga naar: