PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I'm the almighty ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Odion

Odion

Kater
Naam : Whatever. You're just jealous. || Posts : 637
RPG berichten : 58

Karakter profiel
Leeftijd: 4,5 years
Elite: Mauaji, we're taking 'em down! [Chief]
Partner: I'm simply the best

BerichtOnderwerp: I'm the almighty ~   za maa 17, 2012 9:22 pm


Odion zigzagde tussen de bomen door. Hij zat niet in een ellenlange achtervolging achter zijn prooi aan, echt niet. Ook volgde hij geen vijand tot hij er bij neer zou vallen, na-ah. Wat hij dan wel deed? Wist hij het maar. Vandaag was gewoon een van die dagen waarop Odion doelloos het hele terrein van Lost Animals afzocht zonder echt naar iets te zoeken. Zo'n dag waarop hij heerlijk alleen was, waarop hij kon genieten van de natuur zonder gestoord te worden. Omdat het winter was, kwamen er niet veel dieren buiten. Het was eerlijk gezegd best wel een dooie boel, maar nu kon de oranje kater er gebruik van maken. Hij kon zijn batterij weer opladen na al die ontmoetingen die hij de laatste tijd had. Bovendien had hij ook nog eens spontaan een groep opgericht, er leden voor weten te vinden plús nog eens een activiteit gestart. Het was vermoeiend, maar wel leuk om te doen. Het was weer eens iets anders dan die dagelijkse sleur waarin Odion bezig was met honden, eten en slapen.
Dorre blaadjes, voor zover deze nog op de grond lagen, kraakten onder de poten van de oranje kater. Het was een droge dag, maar wel ijskoud. Er was geen wolkje in de lucht te vinden, waardoor de zon vrij spel kreeg. Het zou bijna aangenaam zijn buiten, als er niet zo'n gure wind had gewaaid. Odion schudde met zijn vacht en zorgde dat hij laag bij de grond bleef, zodat hij zo min mogelijk last zou hebben van de windvlagen die zelfs tot het loofbos doordrongen. Opeens bedacht hij dat hij in een boom wilde klimmen. Het was iets wat hij al heel lang niet meer had gedaan, maar waar hij als kleine Odion wel altijd onwijs van had genoten. Er waren hier genoeg bomen om uit te kiezen, dus koos de kater de meest stevige boom die hij kon vinden, die tegelijkertijd ook de grootste was. Hij zette zijn nagels in de stam en klauterde omhoog. Zijn voorpoten sloeg hij over de eerste tak die hij tegenkwam, en zo trok hij zich verder naar de top van de boom. Eenmaal daar aangekomen, nestelde hij zich op een dikke tak. Wind had hier vrij spel, maar dat deerde hem nu even niet. Stilletjes genoot hij van het uitzicht dat voor hem lag. Odion voelde zich superieur. Hij was groter dan zo'n beetje alles van heet Lost Animals. Hij voelde zich sterk en machtig, hier in de boom. Hij voelde zich er helemaal thuis, net als vroeger.

"Ullie, probeer hier maar wat van te maken ;p"

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ulquiorra

Ulquiorra

Kater
Naam : PEN || Posts : 492
RPG berichten : 14

Karakter profiel
Leeftijd: 2.7 years
Elite: Let's fight for the Masters of Time [Me]
Partner: Someday I will walk away and say: 'You fucking disappoint me'

BerichtOnderwerp: Re: I'm the almighty ~   za maa 24, 2012 9:38 am

Langzaam dreef Ulquiorra's doorzettings vermogen hem voort. Hij sleepte zijn achterpoten achter zich aan en keek voor zich uit, opnieuw emotieloos. Toen hij voor het eerst de rode kater die nu zijn leider was had ontmoet was hij ineens veranderd. Zijn koele en onbreekbare karakter was.. gebroken. Voor het eerst in een lange tijd was hij weer snel opgefokt. Toch was hij niet zo heel veel veranderd. Hij was nog steeds dezelfde Ulquiorra, alleen dan met emoties. De zwarte kater die voorheen altijd rustig was, was weg.
Ulquiorra liep nog een paar meter verder en zag daar een rode kater hoog in een boom zitten. Odion, hij zag het. Langzaam liep hij een dichterbij. "Odion," zei hij bij weize van begroeting. "Wat.. waarom zit je in een boom..?" Hij keek naar de rode kater. Wat zoue r met hem aan de hand zijn?


[OOC: Omg, hoeveel lager kan ik zinken dan deze post?]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm the almighty ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Oase :: Loofbos-
Ga naar: