PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Tay

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tay

avatar

Reu
Naam : ll Puck || Posts : 102
RPG berichten : 4

Karakter profiel
Leeftijd: 4 years
Elite:
Partner:

BerichtOnderwerp: Tay   za maa 17, 2012 9:04 am

Welcome to my world, where everthing you once had can be gone with in a wag of a tail

basics;

name: Tay
gender: male
age: 3
breed: German Sheperd

looks;

een typische duiste herder, zwarte neus, oker bruine vacht met een grote zwarte vlek op de rug. Verder zitten er in zijn kop een aantal gele tinten. In zijn gezicht zitten ook littekens door het zware leven dat hij achter de rug heeft. Zijn ogen zijn kastanje bruin en staan vaak uitzichtloos.

Skills:

-good listener
-he knows how to use is body and muscels
-loyal

bad habids:

-not so social
-hates taking a bathvoor de mensen die geïnteresseerd zijn in zijn verleden, kijk hieronder. Pas op het is een hele waslijst >D en staan ook wat foto's in spoilers, die voor sommige misschien wat heftig zijn. (geen bloed, wonden of naalden ofzo hoor)
___________________________________________

The past
tja, Tay's leven is niet zo rooskleurig, hij heeft veel meegemaakt en is daardoor niet “goed” of “slecht.” hij is Tay. Hij maakt beslissingen die hij denkt dat goed voor hem zijn. Soms ten goede van anderen, soms ook niet. Vraag hem ook niet naar zijn verleden. Hij laad niks los, maar hij heeft het er nog steeds moeilijk mee.

The start.
Tay is geboren in het verre Thailand. Ook zijn naam is Thais, dit is het enige wat hij nog heeft van zijn geboorte land. Veel kan hij er zich niet van herinneren, alleen het kleine jochie Aroon. Met wie hij als pup veel speelde.
Spoiler:
 

a life on the line.
Omdat Tay op het arme platteland woonde was de familie er arm. Op een dag, toen de vader van de kleine Aroon naar de stad trok. Nam hij Ty en zijn broertje Gui mee. Ze werden in een zak geduwd en na een lange reis achterop een vervallen scooter kwamen zij aan in Bangkok. Nog nooit had Ty zo veel mensen bij elkaar gezien. Het was zo druk en er waren zo veel geuren dat hij gewoon niet wist hoe hij moest reageren. Al snel kwam er een oude man op Aroon's vader afgestapt. Hij wees naar Gui en na een kort babbeltje pakte de vreemde man Gui onder zijn arm en nam hem mee. Vanaf dat moment heeft Tay geen enkel van zijn familie leden ooit terug gezien. Na 2 dagen op de markt te hebben gestaan werd de man het beu. Hij zette de kleine Tay neer en liet hem moederziel alleen. Daar stond hij dan, midden in bankok.
Spoiler:
 

What's next?
Na een maandje te hebben rond gezworven was hij aan het rusten net buiten de grote stad toen de aarde onder hem begon te beven. Een zware aardbeving had Thailand geraakt en de verschrikking die de jonge pup zag lieten diepe sporen na. Tijdens de ravage kwam hij een reddingswerker tegen. Hij was van het leger en werkte samen met zijn honden Kai en Ray. Het was hun taak om overlevende onder het puin te zoeken en te helpen. De soldaat kon het niet over zijn hart krijgen om de 3 maanden oude pup achter te laten in bangkok. Dus nam hij hem mee, trainen hem tot een echte K9 en behandelde hem als zijn beste vriend. Hij verhuisde naar Amerika en werkte daar met Kai en Rey en zijn baas als uitzendkracht van het leger.
Spoiler:
 

Finally happy?
Tot zijn 2e jaar was zijn leven perfect, hij deed wat hij het liefste doet, met de personen waarvan hij het meeste hield. toen hij bijna 2 was, hadden de 3 honden en hun baas een klus in Japan. Na de beruchte aardbeving moesten zij naar het gebied bij de kerncentrale om de mensen daar zo snel mogelijk weg te halen. Alles verliep volgens plan tot er een naschok kwam. De honden en hun baas werden beloven onder het puin en al snel verloor de soldaat het leven. Uren lang bleven ze bij hem liggen. Niet van plan hem te verlaten. Na 3 dagen werden ze gevonden. Meer dood dan levend.
Spoiler:
 

Why is death following me?
Omdat de 3 honden nog steeds stonden geregistreerd in het Amerikaanse leger, werden ze alle 3 over gebracht naar Irak, voor een nieuwe missie, waar ze voor van alles en nog wat werden gebruikt. Omdat Kai en Ray veel ouder waren dan Tay, werkten ze niet meer samen. Terwijl Kai en Ray het gebied bom veilig maakte moest Tay op patrouille staan. Diep in de nacht is er een val geplaatst voor de Amerikaanse soldaten, een landmijn. Kai en Ray roken het explosief maar wisten niet dat zodra je er over heen liep de boel zou exploderen. Deze landmijn, midden in de woestijn, werd hun onterechte en te vroege dood.
pas op voor het plaatje.
Spoiler:
 

Can't stay
Tay was kapot van het nieuws, hij werkte niet meer, at niet meer. Het leven had geen zin meer voor hem. Waar kon hij nog voor vechten, als hij alles al verloren had? De soldaten wisten zich geen raad meer met hem en toen hij op een dag een van de wachters had gebeten werd de opdracht gegeven om hem af te maken. Echter konden de soldaten het niet over hun hart krijgen om hun trouwe helper neer te schieten. Ze zette hem af in een stadje en vertelde het hoofdkwartier in Amerika dat hij dood was.
Spoiler:
 

Still no better
Al na 2 dagen zwerven werd hij meegenomen door een stel drugsverslaafde, die dachten dat hij wel wat geld kon op leveren bij de hondengevechten in de grote stad. Veel van deze tijd kon hij zich niet meer herinneren, alleen dat het afschuwelijk was. Altijd was het een gevecht tot de dood. Dus als hij wilde overleven, moest hij het leven nemen van een ander. Maar het wende, het werd normaal dat je alleen uit je kooi kwam voor een gevecht in de ring.
Spoiler:
 

Op een avond, toen de drugsbende aan het dealen was op straat, kwam de politie binnen. Het bleek dat ze al een tijdje achter deze bande aan zaten. Via de politie kwam ook de dierenbescherming in actie, die alle pitbulls af maakte wegens agressie problemen. Echter werd Tay gespaard. Hij was de zin van het leven verloren, hij vocht niet en at weer niet. De artsen baarde zich zorgen om hem en na een verblijf bij de dierenarts werd hij geadopteerd door een familie. Maar de komst van een baby stuurde hem weer weg. Hij snapte er niks van, er waren geen problemen. Maar blijkbaar had de baby een allergie, alleen kanTay dat niet weten, hij denkt nu nog steeds dat het aan hem lag.
Spoiler:
 

nu hij hier is beland is hij in middels minder depressief. Hij weet nu hoe de wereld in elkaar steekt. Maar als je hem vraagt naar zijn verleden zal je een blik in zijn ogen zien die hartverscheurend is.

------------------------------------------------

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tay
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: RPG gebonden :: Honden/katten-
Ga naar: