PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 There is some good in this world ...

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sam

Sam

Reu
Naam : Q || Posts : 223
RPG berichten : 5

Karakter profiel
Leeftijd: 10 Moons
Elite: Ritoru Pack is mine now
Partner: x

BerichtOnderwerp: There is some good in this world ...   za maa 17, 2012 5:52 am

--------------------------------------------------------------------------------------
"And it is worth fighting for..." Nieuwsgierig was de jongen pup het huis uitgegaan. First things to do, nieuwe plekken ontdekken. Sam werd er gek van dat hij de hele tijd binnen moest blijven zitten, dus was hij maar eens naar buiten gegaan en was van plan om eerst dat leuke aanlokkende bos te gaan onderzoeken.
Met zijn neus bijna tegen de grond aan gedrukt, liep de viervoeter over het gras heen. Zijn staart ging rustig heen en weer, maar in zijn licht blauwe ogen stond een speelse en vrolijke twinkeling. Het voelde heerlijk om de wind door zijn langharige vacht te voelen gaan. Het voelde zo ... vrij!
Een verbaaste blaf kwam uit zijn bek toen hij met zijn achterpoot op iets hards stond. Hij draaide zich om en snuffelde aan de puntige rots waar net zijn achterpoot op had gestaan. Toen de steen niets deed, begon Sam er uitdagend tegen de grommen en keek vals naar de steen, die gewoon bleef liggen.
"Há, lafaard!" zei de pup triomfantelijk en liep met een trotse houding weg van de steen. Zijn lichtblauwe ogen staarde in de verte waar het bos nu opeens wel heel erg dichtbij was gekomen. Hij slikte eventjes, maar liep toch naar binnen.
Verschillende, soms onbekende, geuren schoten in zijn neus en lieten zijn hoofd tollen. Sam keek zijn ogen uit, zijn oren draaide alle kanten op terwijl hij alle geluiden probeerde te horen en te onthouden. Maar het was zo veel! Hij kon het niet meer bijhouden.

Na een half uurtje was Sam op een steen met mos gaan liggen, het lag lekker warm en hij had een leuk uitzicht vanaf hier. "Wie is daar!" zei hij met een wat nerveuze stem, hij probeerde te grommen, maar het wilde niet echt lukken. Damn, nu zat hij in de problemen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

Etain

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   za maa 17, 2012 6:06 am



De jonge husky pup liep door de loofbossen, de dag hier voor had hij iets heel verwarrend mee gemaakt. Een grote Golder Retriever had hem bij zijn roedel gewild om hem te trainen. Etain was dood bang, Super zenuwachtig en niet op zijn gemak geweest. Hij had niet geweten wat hij had moeten doen. Maar Aiden had hem geholpen om uit zijn verwarring te komen. En Etain was er achter gekomen dat Lirindo had zitten liegen. Etain had zich gekwetst gevoel en nu was hij boos op hem, niet dat dat veel nut had, want wat zou Etain nou? Hij was nog maar een pup en kon echt geen hond van zo'n één jaar oud aan. Het bos kwam steeds dichterbij. Etain was wel het soort hond dat graag de bossen op zocht. Hij voelde zich daar ook op zijn gemak. Hij at wel gewoon mensen voer, maar hij ging graag op pat! Dat was zijn hobby. Etain liep wat sneller tot dat hij een nerveuze stem hoorde. Etain spitste zijn oren en ging er nieuwsgierig op af. Het klonk niet gevaarlijk, dus voelde Etain zich ook wel op zijn gemak. Hij zou wel zien wie het was. Zijn poten brachten hem dichter bij. Toen zag hij een bruin witte pup, waarschijnlijk een Malamute of een Husky, hij wist het niet zeker. Het was een pup, vijf maanden ouder dan hem. Etain grijnsde. 'Hallo,' zei hij met een grijns. Hij kwam wat dichterbij. 'Mijn naam is Etain, ben jij nieuw?' Vroeg hij toen met een grijns. Hij ging zitten en keek de pup aan met een paar vriendelijke ogen.



------------------------------------------------


Laatst aangepast door Etain op zo maa 18, 2012 2:20 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

Sam

Reu
Naam : Q || Posts : 223
RPG berichten : 5

Karakter profiel
Leeftijd: 10 Moons
Elite: Ritoru Pack is mine now
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   za maa 17, 2012 6:25 am

--------------------------------------------------------------------------------------
Zijn helderblauwe ogen focuste zich op het bewegen van het groen in de verte. Hij was op gestaan en stond net op het punt om van de steen te springen, toen een pup te voorschijn kwam. Sam ging spontaan zitten en tilde zijn wenkbrauw op [voorzovereenhonddatkan] en keek de pup vragen aan. Had hij zich daar zo druk over gemaakt? Over zo'n klein geval.
Sam sprong van de steen af en kwam de pup tegemoet. Hij rekende snel uit dat hij ongeveer vijf maanden ouder moest zijn dan deze pup. Het was een Huskey, of iets in die trant. Daar leek hij wel het meeste op. Sam boeide de verschillende rassen hem niet zo veel, het was allemaal een pot nat.
De grijns van de pup beangstigd hem half, zo vrolijk en vriendelijk. Oké, meestal was Sam dat zelf ook, maar dit was wel heel erg eng. Hij zuchtte en ging zitten. "Hallo," werd tegen hem gesproken. "Mijn naam is Etain, ben jij nieuw?" Sam's lichtblauwe ogen schoten over de pup heen. "Aangenaam Etain, mijn naam is Samwise, maar zeg maar gewoon Sam. En ik ben nieuw hier, zo ongeveer," Het was twee dagen geleden dat hij hier was aangekomen. Maar aangezien hij eerst moest worden getest, of iets in die richting, had hij nu pas kunnen ontsnappen aan de mensen in het gebouw. "Ben jij hier al lang, dan?" vroeg hij daarna op een nieuwsgierige toon.

[Miep. Sam is geen Malamute, noch een huskey xD Maar wat hij precies is, is niet bekend xD]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

Etain

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   za maa 17, 2012 7:07 am



De vijf maanden oudere pup leek een tikkeltje zenuwachtig, en Etain verkalmde zijn blik, hij wou niemand zenuwachtig maken. Etain had er een hekel aan wanneer hij zenuwachtig was, dus wou hij dat een ander ook niet gunnen. De pup stelde zich voor als Samwise, alleen hij mocht hem Sam noemen. 'Aangenaam, Sam, en welkom' zie hij aardig terwijl zijn staart vrolijk heen en weer ging. 'Ik ben hier al twee maanden, maar dat is niet lang met vergelijken de andere honden hier,' zei hij met een flauw glimlachje. Etain was hier nog maar zo'n twee maanden, maar hij voelde zich hier al helemaal thuis. Hij had niks met de mensen, laat staan die kinderen, maar hij at wel gewoon mensen voer, en zelden liet hij zich aaien door een mens. Spelen deed hij nooit met de mensen. Daar had hij toch zulke erge traumatische herinneringen aan. Hij wist dat puppy's behoorde te spelen met ballen, frisbee, grote ballen, stokken, stuiter ballen, maar daar deed Etain niet aan. Ja hij trok wel eens aan een touw met een andere hond. Maar dan wist hij tenminste zeker dat hij er niet mee geslagen werd. 'Heb je het hier naar je zin?' vroeg hij een de pup. Hij wou de pup wel leren kennen, de enigste honden die hij kende waren Aiden, Oreo, en Sterre, ja Lirindo en Dakai ook, maar Lirindo was hij niet blij mee, en Dakai vond hij maar eng. Dus hield hij het bij Aiden, Sterre en Oreo.



------------------------------------------------


Laatst aangepast door Etain op zo maa 18, 2012 2:20 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yinn

Yinn

Teef
Naam : Eef || Posts : 154
RPG berichten : 12

Karakter profiel
Leeftijd: 6 months
Elite: Ritoru Pack
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   za maa 17, 2012 7:38 am

Yinn dwaalde al een tijdje rond in het bos hier, er was van alles te beleven, eekhoorns achterna zitten, met de bladeren spelen, nooit verveelde ze zich als ze hier was… Speels rende ze in het rond, in deze tijd van het jaar lagen er geen bladeren op de zachte bosgrond maar lag er sneeuw, een heerlijk witte ondergrond waarin je wegzakte.
Ze had vaak geprobeerd om de sneeuwvokken te vangen die uit de lucht vielen maar het was haar nooit gelukt, iedere keer ze er een ving was ie weg en werd het een plasje water.
Nu was de sneeuw al lang gesmolten, Haar blauwe ogen speurden het bos af, alle vogel zaten in de bomen dus daar kon ze niet aan, een beetje teleurgesteld draafde ze verder de wolken waren weggetrokken en de zon scheen op haar vacht, heerlijk, met een glimlachje ging ze verder.

Plots stopte ze, nam ze een aanloop en sprong ze in een bosje struiken, ze had al van ver geroken dat er een konijn in zat, zo snel als zijn pootjes hem konden dragen huppelde het beestje weg. Een tijdlang achtervolgde ze het konijn tot ze een onbekende geur opving, een andere hond blijkbaar.
Yinn was altijd al nieuwsgierig geweest en kroop in een struik vanwaar ze de hond goed kon zien, het was een jonge hond misschien een paar maanden ouder dan haar, wat verder van de ene pup zat nog een andere een husky blijkbaar.

Zo te zien had ze geen rekening gehouden met de wind, hij blies haar geur recht naar de andere pups toen, ze had zichzelf verraden.
Het had niet veel nut meer om zicht te verstoppen, vol van zelfzekerheid kwam ze uit de bosjes en ging ze op een afstandje van de pups zitten, haar blik ging over hen van top tot teen, ze leken wel oké besloot ze.
“Yinn, leuk jullie te ontmoeten” haar staart kwispelde zachtjes heen en weer over het zand en zorgde voor een klein stofwolkje achter haar rug, haar blauwe ogen keken de pups vol nieuwsgierigheid aan, stilletjes wachtte ze op de twee hun antwoord terwijl ze in het mulle zand ging liggen.


------------------------------------------------



Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

Sam

Reu
Naam : Q || Posts : 223
RPG berichten : 5

Karakter profiel
Leeftijd: 10 Moons
Elite: Ritoru Pack is mine now
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   zo maa 18, 2012 1:34 am

--------------------------------------------------------------------------------------
'Ik ben hier al twee maanden, maar dat is niet lang met vergelijken de andere honden hier,' De andere honden hier? Onbewust vroeg Sam zich af hoeveel andere dieren hier waren. Hij had er nog geen enkele gezien buiten Etain dan. Misschien moest hij toch maar eens wat meer gaan dwalen, anders had 'ie straks helemaal niets meer te doen hier. Verveeld ging Sam zitten en zijn oren bewogen zenuwachtig heen en weer, opzoek naar geluiden die hier niet hoorde te zijn.
Verveeld slaakte Sam een zucht. Er was een stilte gevallen tussen de twee honden en hij had niets om te vertellen. Sowieso, hij had nou niet echt veel meegemaakt. Niet dat hij zich er iets van kon herinneren. Hij wist zijn naam, zijn leeftijd, maar verder kwam 'ie niet. De mensen hadden iets gezegd van een hersenschudding, een huis dat was ingestort of iets in die richting. Hij wist het niet zeker meer. Ook daarom was Sam de eerste paar dagen binnen gebleven, zodat ze testen op 'm konden doen.
Zijn oren gingen in zijn nek liggen toen hij nog een stem hoorde. Hij had de geur niet opgepikt, aangezien hij in gedachten was verzonken. De pup kwam wel heel erg vrolijk op hen af gerent en haar vrolijkheid stak hem aan. Zijn staartje sloeg tegen de grond en hij grijnsde haar eventjes toe. "Aangenaam Yinn. Ik ben Samwise, zeg maar Sam," zei hij vrolijk, terwijl hij opstond en weer op de steen sprong. "Ooit. In de toekomst, zal ik op deze steen staan om een groep toe te spreken. Ooit zal ik leider zijn!" zei hij met een vrolijke twinkeling in zijn helder blauwe ogen.

[Faaaaaal post D: Maar ik heb geen inspiratie ;-;]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

Etain

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   zo maa 18, 2012 1:51 am



Sam zei niet veel. Hij leek zich niet op zijn gemak te voelen. Zelfs een beetje zenuwachtig. Maar Etain hield zijn mond wel. Hij wist ook niet precies wat hij doen moest. Misschien moest Sam Aiden leren kennen, of Oreo, die zouden wel helpen. Terwijl Etain daar over na zaten te denken merkte hij niet op dat er een andere hond aan het komen was. Toen hoorde ze de stem van een teefje. Etain sprong op en liet een kreet horen. Toen zag hij dat het gewoon een teefje was. Etain grijnsde onschuldig. 'Ahum... Eh... Sorry... Ik was in gedachte verzonken,' stamelde hij. Sam stelde zich gewoon rustig voor als Samwise en Sam, en zoals Sam ook bij hem had gedaan zei hij dat je hem gewoon Sam mocht noemen. En toen zei Sam iets dat Etain niet verwacht heb. 'Wow, dat is vet!' zei hij met een grijns. Etain schaamde zich nog steeds voor zijn kreet die hij had laten horen toen hij was geschrokken van Yinn. Maar ag, dat was Etain gewoon weer. Etain dacht na. Hij wou later ook een eigen roedel. Een roedel die de slechte op hun plaats zette! Een roedel die wel gewoon bevriend konden worden met andere roedels, maar de slechte als hun echte vijanden zagen, zoals Etain Lirindo als vijand had verklaard.



------------------------------------------------


Laatst aangepast door Etain op zo maa 18, 2012 2:21 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yinn

Yinn

Teef
Naam : Eef || Posts : 154
RPG berichten : 12

Karakter profiel
Leeftijd: 6 months
Elite: Ritoru Pack
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   zo maa 18, 2012 2:20 am

In de tussen tijd had Yinn zich al eens door het zand gerold, wat hield ze toch van die heerlijke aardegeur. Tot de tijd dat de pups iets zeiden had ze van de zon genoten die warm op haar rug scheen, eindelijk stelden de twee zich voor, Samwise en Etain zo noemden de twee. Ze ging rechtstaan en sudderde het zand uit haar vacht, het leek wel op een regen van zand.
Toen ze hoorde wat Sam later zou doen schoot ze in de lach, “Nou dan zal je toch nog even moeten wachten denk ik!” Ze hoopte maar dat hij haar grapje niet al te serieus nam, ze wou graag vriendjes worden met de 2 en aangezien er niet veel actie in zat besloot ze om de boel wat op te peppen.
Even verdween ze in de struiken, zo stil als ze kon sloop ze achter Sam, “Tikkie, jij bent hem!” Heel traag huppelde ze weg en sprong ze van de steen zodat ze naast Etain kwam te staan, “Jullie kennen het spel toch wel?” Het zou niet leuk zijn als ze het niet kenden maar dan zal Yinn het hun wel leren!
Tot ze in actie schoten ging ze nog even zitten terwijl haar staart tegen de grond klopte, ze was zo enthousiast!

[flut]


------------------------------------------------



Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

Sam

Reu
Naam : Q || Posts : 223
RPG berichten : 5

Karakter profiel
Leeftijd: 10 Moons
Elite: Ritoru Pack is mine now
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   zo maa 18, 2012 3:03 am

Sam schreef:
--------------------------------------------------------------------------------------
Het gelach van Yinn bereikte zijn oren. Hij sprong van de steen af en duwde haar om met een tikte van zijn poot. "Wie zegt dat? Wie zegt dat we niet gewoon nu al een roedel kunnen opstarten? Een roedel, alleen voor puppies en kittens. We kunnen de andere laten zien wat wij waard zijn. Klein, maar niet bang voor gevaar. Schattig, maar dodelijk!" Sam ging helemaal op in zijn eigen fantasieën, maar eigenlijk klonk het niet eens zo heel slecht. "Dan zal ik de leider zijn. En jullie twee, mijn rechterhanden. Samen kunnen we alles aan," hij grijnsde eventjes en zijn staart ging snel heen en weer. Hij vond het een heerlijk idee en hopelijk zou Etain en Yinn met hem mee gaan erin. Het leek hem echt een geweldig idee als het zou kunnen!
Opeens voelde hij Yinn tegen hem aan tikken. "Tikkie, jij bent hem!" werd er tegen hem geroepen. Even bleef hij verbaast zitten, maar toen rinkelde er een belletje. Sam schoot op zijn poten en rende naar de pup toe. Met een griote grijns stond hij voor haar snuit stil en tikte met zijn pootje tegen haar ruggetje aan. Tikkie, jij bent hem," voordat hij vrolijk weg sprinten en even wachten op de reactie van Etain.

[Flut D:]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

Etain

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   zo maa 18, 2012 4:43 am



"Wie zegt dat? Wie zegt dat we niet gewoon nu al een roedel kunnen opstarten? Een roedel, alleen voor puppies en kittens. We kunnen de andere laten zien wat wij waard zijn. Klein, maar niet bang voor gevaar. Schattig, maar dodelijk!" De woorden galmde door Etains kop heen. En de woorden bleven even hangen bij katten. Het klonk goed, puppy's en kittens die samen werkte. Het sprak hem aan, ondanks dat hij echt niks met katten had. Hij kon zo ook katten leren kennen. 'Dat klinkt fantastisch! Al denk ik wel dat enkele pups niks met katten hebben,' het laatste kwam er iet wat pijnzend uit. Toen kwam er een grijns. 'Maar inderdaad! Dat kunnen we laten zien dat pups ook iets waard zijn! Maar hoe zit het dan dat als je volwassen bent, word je er dan uit geknikkerd?' Vroeg hij toen. Hij ging er maar van uit dat als Sams plan waar werd, dat Sam de alfa zou zijn. Maar één ding was zeker. Etain zou helpen! En hij zou er voor zorgen dat Etain ook een hoge rang kreeg. En dat werd al snel bevestigd. 'Dat klinkt goed, Sam!' zei hij instemmend.
Opeens sprong Etain op zij en zag hij dat Yinn was begonnen met een spel. Tikkertje, ja maar dat kende Etain wel. Hij zag hoe Sam Yinn terug pakte en Etain rende meteen achter een boom en keek behoedzaam naar Yinn, wie zou ze pakken?



------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yinn

Yinn

Teef
Naam : Eef || Posts : 154
RPG berichten : 12

Karakter profiel
Leeftijd: 6 months
Elite: Ritoru Pack
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   zo maa 18, 2012 5:24 am

Blijkbaar begreep Sam het niet dat ze maar een grapje maakte, hij sprong van zijn steen en duwde haar omver, met een doffe klap viel Yinn in het zand, “Hé! Je hoeft me dan nog niet zo om te duwen!” Ze was er niet blij om dat was zeker. “Ik wou alleen maar vrienden worden met jullie...” Verward keek ze naar de pup die boven haar stond, ben ik dan zo onduidelijk vroeg ze zichzelf af.
Nou het idee van een puppy pack vond ze wel oké, toch spookte haar verleden door haar hoofd, ze had haar moeder beloofd om haar te wreken, die ene zwarte kat zou ze ooit terugpakken.
“Ik vind het best oké, maar ik ga moeten wennen aan die kittens..” Een beetje afwezig keek ze naar de steen die voor haar poten lag, links, dan rechts en terug links, dat was de weg die de steen tussen haar poten volgde. “Oké! Ik doe mee” Haar oprechte stem zorgde ervoor dat het nog serieuze klonk dan dat ze bedoelde.
Etain vond het ook een goed idee, maar zijn vraag was ook goed “Ja, Eain heeft een punt, wat gaat er dan gebeuren als we opgroeien en volwassen zijn?” Haar blauwe ogen keken naar Sam, wat zou zijn antwoord hierop zijn…
Het spelletje tikkertje was aanstekelijk geworden en Sam deed vrolijk mee, hij rende achter haar aan en tikte terug. Even bleef ze zitten en keek ze van Sam naar Etain, wie van de twee zou ze te grazen nemen? Hahah, Etain was de gelukkige vandaag, met een grote sprong stond ze direct naast hem, “Jij bent hem Etain!” En ze spurtte weg tot ze naast Sam stond, “En wat houd dat dan in die puppy pack?”Nog voor de pup kon antwoorden liep ze weg in de struiken, ze ging zich verstoppen voor Etain.


------------------------------------------------



Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

Sam

Reu
Naam : Q || Posts : 223
RPG berichten : 5

Karakter profiel
Leeftijd: 10 Moons
Elite: Ritoru Pack is mine now
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   zo maa 18, 2012 7:00 am

--------------------------------------------------------------------------------------
Etain deed het spelletje gelukkig mee, maar de dingen die hij zei spookte door zijn kop heen. Hij moest snel iets bedenken, hij had het plan al een tijdje in zijn hoofd en alles al uitgedacht, maar deze vragen hadden hem even buitenspel gezet. Vooral het feit dat katten en honden samen moesten werken. Dat zou lastig gaan worden, zeker omdat jonge dieren heel erg beïnvloedbaar waren, maar hij kon het allicht proberen. Als het niets werd, tja.. dan werd het maar niets.
Hij keek toe hoe Etain getikt werd door Yinn en bleef eventjes staan. Waarschijnlijk zouden er eerst meer vragen over de Puppy Pack komen, zo iets verwachtte hij al. En ja hoor, daar kwamen ze al. “En wat houd dat dan in die puppy pack?” Sam liep terug naar de steen en ging ervoor zitten. Misschien kon hij eerst dit bespreken voordat ze verder konden gaan met spelen. Anders werd telkens het spel onderbroken. "Ik zat te denken aan een groep voor zowel katten als honden tussen de twee en twaalf maanden oud. We laten ze spelen, dollen en geven af en toe een training om ze te leren overleven. Er zullen strenge regels gelden omdat katten en honden samen zitten. Zodra je ouder dan twaalf maanden was, mag je de groep verlaten of blijven om op de jongeren te letten." Hij kwispelde vrolijk en er zat een vrolijke twinkeling in zijn ogen. Ja, hij had alles uitgedacht en was er helemaal klaar voor. Hopelijk dat het ook door zou gaan, dan zou het echt leuk gaan worden.

[Still flut D:]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Etain

Etain

Reu
Naam : Nathalie || Posts : 234
RPG berichten : 34

Karakter profiel
Leeftijd: 6 Months
Elite: It didn't make succes.
Partner: Love is nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   zo maa 18, 2012 8:14 am


Yinn sprong op hem af, en Etain grinnikte. Nu was hij 'm. Hij hoorde de vraag van Yinn terwijl Etain op haar af trippelde en deed als of hij haar zou pakken. "Ik zat te denken aan een groep voor zowel katten als honden tussen de twee en twaalf maanden oud. We laten ze spelen, dollen en geven af en toe een training om ze te leren overleven. Er zullen strenge regels gelden omdat katten en honden samen zitten. Zodra je ouder dan twaalf maanden was, mag je de groep verlaten of blijven om op de jongeren te letten." Etain zette af met zijn poten en besprong Sam. 'Klinkt goed, maar kan je beter niet tot twee jaar of zo doen, want na één jaar ben je een puber, kat, hond, ding, toch? En dat staat ook onder; nog niet volwassen,' Zei hij. Toen sprong hij van Sam af. 'Maar mocht je het nog niet weten, jij bent 'm,' Riep hij speels. hij rende de bosjes in en verstopte zich. Hij keek behoedzaam naar Sam, en luisterde ook goed naar wat hij ging beantwoorden en keek naar wat hij ging doen. Hij zag Yinn zitten. Etain voelde zich gelukkig. Hij had er twee vrienden bij, Sam en Yinn, dat voelde goed!



------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yinn

Yinn

Teef
Naam : Eef || Posts : 154
RPG berichten : 12

Karakter profiel
Leeftijd: 6 months
Elite: Ritoru Pack
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   di maa 20, 2012 8:04 am

Haar oren stonden gespitst toen Sam op zijn steen ging zitten, aandachtig luisterde ze naar zijn uitleg, niet veel later zorgde Etain voor een opmerkelijke opmerking “ 'Klinkt goed, maar kan je beter niet tot twee jaar of zo doen, want na één jaar ben je een puber, kat, hond, ding, toch? En dat staat ook onder; nog niet volwassen,' Hij had gelijk dan zou niet iedereen in een haverklap de roedel moeten verlaten. Niet veel later nadat de husky pup zijn zegje had gedaan spurtte hij de struiken in, Yinn had eigenlijk niet veel zin meer om te spelen, ze had iets gekregen om over na te denken.
Van op een afstand sloeg ze gade op het schouwspel, ze had in de tussentijd een tak gevonden en was er meteen op beginnen kauwen het bevorderde haar nadenken. Ze zag het wel zitten, na nog een tijdje met de twee pups gespeeld te hebben stopte ze abrupt, ging liggen en spitste haar oren, het konijn dat ze had achtevolgd was terug gekomen, met een grote sprong belandde ze in de struiken en jaagde ze het arme diertje naar de twee andere pups. Zo, dat was het dan, toen ze besefte hoe laat het al was begon haar maag te knorren, het was al bijna middag.
“Ik ga eens gaan, de verzorgsters zullen on eten wel al klaar hebben gezet” Net toen ze het pad op wou lopen om te vertrekken keerde ze nog eens om “Komen jullie ook?” Zonder op een antwoord te wachten liep ze had pad op naar de eetzaal.
[Yinn = Uit]


------------------------------------------------



Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: There is some good in this world ...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
There is some good in this world ...
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Oase :: Loofbos-
Ga naar: