PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 This won't be the last one ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Odion

avatar

Kater
Naam : Whatever. You're just jealous. || Posts : 637
RPG berichten : 58

Karakter profiel
Leeftijd: 4,5 years
Elite: Mauaji, we're taking 'em down! [Chief]
Partner: I'm simply the best

BerichtOnderwerp: This won't be the last one ~   za maa 17, 2012 4:01 am


In zijn hoofd had hij de laatste voorbereidingen afgehandeld. Hij was er klaar voor. Hij was klaar voor de eerste activiteit van de Mauaji. Het was een spannend moment. Wie zouden er opdagen? Wie zouden op het laatste moment toch terug krabbelen? Odion had verteld dat activiteiten verplicht waren voor de leden van de Mauaji. Hij hoopte maar dat iedereen op zou komen dagen, zodat hij niet onnodig katten uit de groep hoefde te gooien. De oranje kater telde in zijn hoofd nog even alle katten die hij in de Mauaji had toegelaten. Je had Felix de scherpe poes met veel pit, Cailin het speelse vrouwtje die niet snel terugdeinsde, Selim de dappere kitten die zijn woordje altijd wel klaar had en Ulquiorra de koude, kille kater met de emotieloze uitdrukking op zijn gezicht. Het was al een aardige groep zo, concludeerde Odion. Met hem erbij was de Mauaji 5 krachten rijker, dus ook 5 stappen meer in de richting van het uitroeien van de honden.
Odion klom op een hoge steen, eentje die prachtig oplichtte wanneer het maanlicht er in de nacht op scheen. Het was een heerlijk plekje om overdag op te liggen wanneer de zon scheen, en 's avonds gaf het uitzicht op het donkere bos waar je in de verte het meer kon zien liggen. Op warme zomerdagen vlogen er vuurvliegjes boven het meer, wat voor een fantastisch spektakel zou zorgen. Maar vandaag zou Odion het gebruiken om zijn katten toe te spreken. Als deze ooit op zouden dagen.

___

Wat is de bedoeling? Iedereen mag gewoon praten met elkaar om elkaar hierdoor beter te leren kennen. Een soort van kennismaking dus, er worden dus nog geen plannen bedacht voor het uitmoorden van honden ;]
Wat gaat er gebeuren? Eerst zal Odion wachten tot iedereen er is, waarna hij een kleine mededeling zal doen. Hierna zal een ceremonie komen.

Enjoy (:

""

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cailin

avatar

Poes
Naam : Nathalie || Posts : 400
RPG berichten : 41

Karakter profiel
Leeftijd: 3 Years
Elite: Fight for The Night Hunters [Me]
Partner: Love can make you stronger, if you trust in it.

BerichtOnderwerp: Re: This won't be the last one ~   za maa 17, 2012 4:55 amHaar ogen keken door de mist, vandaag zou er een activiteit zijn van The Mauaji. Cailin zou er zeker komen. Ze was een trouw, loyaal lid van the clan. En ze was er al gehecht aan geraakt op de dag dat ze The Clan had gejoind. Dat was de dag dat ze Odion leerde kennen. Odion was toen met het idee gekomen een clan op te richten. En het was gelukt. The Mauaji, een clan voor honden haattende katten. Cailin grijnsde toen ze zag dat het tijd was. Cailin bewoog zich snel naar de plek waar ze mekaar zouden ontmoetten. En zoals verwacht was Cailin er als eerste. 'Wat een verrassing, ik ben als eerste,' zei ze grijnzend naar Odion. Haar lange vacht bewoog mooi in de wind en haar ogen waren op Odion gericht. Ze ging zitten. 'En hoe is het met Odion?' Vroeg ze met een grijns. Haar staart legde ze over haar poten en haar vacht lag netjes in model over haar lichaam heen. Het hield haar warm. Haar vacht was extra dik, waar door het heel erg veel voller leek dan zomers.


------------------------------------------------


Etain~Cailin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ulquiorra

avatar

Kater
Naam : PEN || Posts : 492
RPG berichten : 14

Karakter profiel
Leeftijd: 2.7 years
Elite: Let's fight for the Masters of Time [Me]
Partner: Someday I will walk away and say: 'You fucking disappoint me'

BerichtOnderwerp: Re: This won't be the last one ~   za maa 17, 2012 8:50 am

"Ook een hondenhater, humn? Daar heb ik wel een goed plekje voor. Mauaji. Als je interesse hebt, ben je altijd welkom. Een activiteit staat op de planning" Dat was het laatste geweest wat Odion tegen hem gezegd had tijdens hun ontmoeting. Dat schurftige beest van een hond was langs gekomen. Stiekem was Ulquiorra haar dankbaar. Was ze niet gekomen, dan hadden Odion én Ulquiorra elkaar zeker de rug toegekeerd. Het maakte hem niet echt veel uit. Maar toen dat mormel opdook veranderde het totaal. Zijn koele, rustige, kalme karakter sloeg totaal om. Of hij er blij mee was? Hij wist het niet. Ulquiorra was weer zoals hij was toen zijn broer nog bij hem was. Toch had het wel iets goed met hem mee gebracht. Hij had medestanders gevonden. Katten die voor hetzelfde vochten als hij deed. Hun doel was het uit de weg ruimen van honden. Die vreselijke wezens die zijn hele leven hadden verwoest. Voordat ze dat gedaan hadden, waren die wezens niet belangrijk in zijn leven. Ze waren er gewoon, net zoals mensen. Ze leefden op de achtergrond, totaal onbelangrijk. Nu, nu waren ze zijn ergste vijand.
Ja, hij was er. Het dichte woud. Het gebied van de Mauaji. Zijn eerste activiteit. Yeah, hij was er niet als eerste. De mollige vrouwtjes poes en de rode kater waren er al. "Well, well, well," zei Ulquirra met een grijns tegen de twee. "Cailin, Odion. Long time no see." Odion wist niet dat hij en Cailin elkaar al min of meer kenden. Ze waren elkaar tegen gekomen toen dat mormel van een Aiden kwam opdagen. Dat beest wilde altijd het laatste woord hebben. "Ulquiorra in the house," sloot hij af. Hij liet zich op de grond zakken met zijn kop gericht op Odion. Natuurlijk had ze ook even over Cailin's lichaam laten gleiden, maar zij was minder belangrijk dan Odion. Hij was immers de chief. Met zijn borst strak vooruit gericht zat hij naast Cailin. De ingekraste 4 op zijn borstkas stak scherp af in het avondlicht. Ja, hij hoorde hier echt bij.


[OOC: Dude, hoge stenen zijn blijkbaar helemaal in voor clan/roedel/groep leiders xD]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Selim
Eliteleader
avatar

Kater
Naam : Endria || Posts : 335
RPG berichten : 16

Karakter profiel
Leeftijd: 2 Years
Elite: The Cats Elite
Partner: I travel a lonely road

BerichtOnderwerp: Re: This won't be the last one ~   zo maa 18, 2012 1:01 am

Selim lag opgekrult tegen de stam van een boom. Zijn ademhaling was rustig en vredig. Hij was in diepe rust maar, ik werkelijkehid was hij zijn batterij aan het opladen want, als hij straks zijn ogen open deedt begon hij al te stuiteren. Dan wilde hij alles tegelijk doen en had hij een overschot aan energie. En hij ging pas weer slapen als hij omviel van ellende. Zo ging dat in zijn leven. Niet echt een bepaald gezonde manier om te leven voor een kitten maar, dat gebeurde als je zo'n jong schepsel zijn eigen gang liet gaan. Hij kon doen wat hij wil en er was maar, ene iemand waar hij naar moest luisteren en die ging hem niet vertellen dat hij moest gaan slapen of dat hij rustiger aan moest gaan doen. Hij deedt lekker wat hij wilde en hij hield ervan. Langzaam werd hij wakker. Hij begon wat te draaien en deedt daarna zijn ogen open. Hj keek het donkere woud in. De maan stond nog aan de hemel en gaf het woud een mysterieuze gloed. Hij stond op en hij kreeg zin om te rennen en bij de boomstammen op te klimmen. Zijn batterij was weer vol. Hij bedacht zich ook dat vannacht de Mauaji activiteit was. Hij had alleen Odion ontmoet maar, die mocht hij. De kater had samen met hem over honden gepraat en ze dachten er hetzelfde over. Ze moesten van die vlooienbalen af en ze zouden niet afwachten tot er uit zichzelf wat aan gebeurde. Hij zette een sprintje in naar de plek waar hij dacht waar hij moest zijn. Hij rende harder en harder maar, werd niet moe. Hij was net wakker en dan werd hij nooit moe. Nu moest hij zijn energie kwijt. Hij kwam bij een grote steen waarop hij Odion zag zitten. Vandaag zou hij zijn mentor krijgen en kon hij trainen. Er waren ook 2 andere katten. Een poes en een kater. De kater zag er ruw uit. LIttekens sierden zijn vacht net zoals de zijne maar, er was een 4 in zijn borst gekrast. Hij zag er niet bepaald lieflijk uit en dat stootte hem af dus hij ging bij de poes zitten. 'Hier ben ik!' Zei hij tegen Odion. Nu was hij er.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Felix

avatar

Poes
Naam : Jinte || Posts : 205
RPG berichten : 5

Karakter profiel
Leeftijd: 18 Moons
Elite: ~
Partner: The fangs in my mouth are waiting for.

BerichtOnderwerp: Re: This won't be the last one ~   di maa 20, 2012 1:26 am

Werkelijk, wat was dit voor vreselijk oord? Felix was onderweg naar het Donkere woud, maar ze moest tussen alle honden door, en die stonken verschrikkelijk. Die hadden zeker nog niet hun baduurtje gehad. Ze renden achter elkaar aan, of hun staart, en blaften oorverdovend. The mauaji handelde vooral s' nachts, dan waren ze gevaarlijker, The Mauaji was nu eenmaal slecht. Ze keek hoe de grote voordeur langzaam openschoof en er een werknemer te voorschijn kwam. Zo zwart als een schaduw schoot Felix de deur uit, de werknemer irep haar nog na, maar Felix was doof voor het geroep. Haar oren lagen half-plat naar achteren. Ze rilde even, de koude nachtwind door haar korte, warme vacht streek, en probeerde door te dringen tot haar botten. felix liep koppig door, haar ogen gefronst, opzoek naar elk indringend gevaar, keek op bij elk nachtgeluid, en stond soms even stil om de lucht op te snuiven dat niemand haar volgde. Ze keek hoe verschillende gedaanten al van veraf te onderscheiden waren in het maanlicht. Ze had de andere mauaji leden nog niet ontmoet, dat kwam ook omdat ze er nog niet zo lang bij zat, en, dit pas de eerste echte activiteit was van de Moordenaars. Ze sloop er heen, en keek naar de katten die er al waren, Odion was meteen zichtbaar, op de rots, waar hij haar had geinspecteerd. Haar borst rees netjes op en neer, en haar lugubere uitdrukking vervaagde voor een paar seconden. Sluw sloop ze de plek op, en knikte alleen naar odion, hij kende haar al, had haar al genoeg keer gezien, dus een gedagje was ook niet nodig, vond zij teminste, een knikje was voor haar genoeg. ze was het vijfde lid dat was aangekomen, en haar geheugen zei dat er ook niet meer zouden komen, en dat zei de laatste was. Ze snorde even, bij het zien van alle donkere katten, en haar ogen vielen op de kleine kitten, Selim, ze wist dat hij bij een groep zat, maar ze had eerder gedacht dat hij bij de Pup en kitten groep, geleid doro Sam zou zitten, maar hij was blijkbaar goed genoeg om hier bij te komen. Ze plofte op haar achterste neer, dicht bij de groep, en haar kille stem verbrak de korte stitel die net geheerst had.''Ik ben de laatste denk ik?'' Ze sloeg haar staart weg van haar poten, die witte, vlijmscherpe klauwen onthulden. Ze had ze altijd uitstaan, gewoon voor de veilligheid, en er waren zelden momenten dat haar klauwen veilig binnenboort waren. Ze glimlachte even scherp, en richtte haar blik op Odion.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: This won't be the last one ~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
This won't be the last one ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Informatie :: Archief-
Ga naar: