PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 |Yinn|

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yinn

avatar

Teef
Naam : Eef || Posts : 154
RPG berichten : 12

Karakter profiel
Leeftijd: 6 months
Elite: Ritoru Pack
Partner:

BerichtOnderwerp: |Yinn|   za maa 17, 2012 2:34 am


Name: Yinn
Breed: Australian Shepherd
Age: 6 Months

Character:
Yinn is een emotieloze pup die teruggetrokken leeft, ze heeft daarnaast ook nog een hekel aan katten, dit vanwege haar verleden. Als ze de juiste opvoeding zou krijgen kan ze uitgroeien tot een liefdevolle pup, ondanks dit alles blijft ze toch in het mysterieuze hangen.

Looks:

Ze is een Australian Shepherd met veel wit in haar vacht, grijze spikkels en bruine vlekken die haar heel erkenbaar maken als je haar ziet lopen, er is aan haar staart een stukje af, dit door een aanval van een kat.

Past
Yinn groeide op in een liefdevolle familie, haar ouders waren wel over beschermend maar da kwam doodgewoon omdat ze enige pup was, tot die tijd ging alles goed, haar moeder leerde haar veel tot Yinn haar dood terug vond.
Licht, voor de eerste keer in weken opende de kleine Shepherd pup haar ogen, indrukwekkend was het gewoon. Ze zag haar moeder en kroop direct naar haar toe, zoekend naar haar buik om warme melk te drinken. Daar lag ze dan amper een paar weken oud, lekker warm in de omarming van haar moeder, op deze leeftijd deed ze toch niet veel buiten eten, slapen, en nog eens eten om daarna terug haar ogen te sluiten….

Ze was al heel wat gegroeid en liep al rond en ging al snel op onderzoek uit samen met haar moeder, het kriebelende gras dat fris rook, takken waarop ze heerlijk kon bijten, wat was haar kleine wereld toch mooi… Tot die akelige dag was er niets aan de hand geweest, Yinn lag heerlijk te slapen en maakte in haar slaapkleine geluidjes en zwiepte met kaar wollig staartje. Tot ze wakker werd, haar moeder was nergens te bekennen, in volle concentratie volgde ze haar geurspoor tot ze in een donkere ruimte terecht kwam, en ja, daar lag haar moeder net als of ze aan het slapen was, dol gelukkig dat ze haar moeder gevonden had liep ze naar haar toe, met kleine jankjes en beetjes in haar oog probeerde ze haar moeder wakker te maken dat allemaal tevergeefs… Yinn besefte dat ze haar voor altijd kwijt was, ze was moe en wist niet wat ze moest doen dus kroop ze weg in een hoekje terwijl er langzaam een zoute traan langs haar wang gleed.
Teruggetrokken i zichzelf voelde ze dat iemand naar haar keek, haar blik speurde de ruimte af tot ze 2 paar goud gele ogen naar haar zag staren, een zwarte gedaante kwam met trage passen op haar af al van veraf kon ze ruiken dat het een kat was. Uit pure schrik kroop ze nog verder in het hoekje maar het duurde niet lang of de 2 rolden over de grond, de kleine pup beet in al haar woede een stuk van het oor van haar aanvaller die op zijn beurt in haar staart beet. Ze voelde een straaltje bloed langs haar staart lopen, in de tussen tijd had de kat de kans gehad om te ontkomen en was die verdwenen in het donker. Met pijn in haar hart besefte ze wie haar moeder zo had toegetakeld, ze maakt de belofte die avond dat ze haar moeder zou wreken, langzaam zakte ze door haar pootjes en kroop ze naar haar moeder en viel in slaap…
------------------------------------------------Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
|Yinn|
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: RPG gebonden :: Honden/katten-
Ga naar: