PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 My eyes are closed but my heart is open

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dream

avatar

Poes
Naam : lyan || Posts : 93
RPG berichten : 18

Karakter profiel
Leeftijd: 2,5 years
Elite: -
Partner: I am alone. I'm not attractive

BerichtOnderwerp: My eyes are closed but my heart is open   za maa 17, 2012 12:25 am

Dream zat op een grote grasvlakte met af en toe wat bomen. Haar ogen waren gesloten en ze dacht na over haar verleden. Ze was al best lang in LA en ze had al veel katten ontmoet, behalve de rode kater. Zijn naam was Odion, dat wist Dream van andere honden en katten. Ze had hem graag willen ontmoeten maar als zij kwam was hij net weg. Dream zuchtte, zou hij dat expres doen? Omdat hij haar niet aardig vond? Dream schudde de gedachte van haar weg. Ze opende haar ogen en keek naar een boom die even verderop stond. Ze stond op en liep wat verder het grasveld op, ze wilde met iemand praten. Een tijd later stopte ze met lopen, in de verte zat een kat. Dream liep nog even verder en ging tegenover de kat zitten. Ze knikte naar de kater. "Hallo." De zon scheen wazig op haar pels en weerspiegelde in haar ogen. Ze dacht gelijk aan Taiyo, hij had haar heel wat verteld. Al was ze nu veel langer in LA. Dream lachtte vriendelijk naar de kater. Toch zat er een verdrietig gevoel in haar hart, Taiyo had haar op een aardige manier afgewezen. Dat was meteen duidelijk toen hij dat zei. Dream dacht steeds aan de woorden van toen, het wilde haar gedachte gewoon niet uit. Een diepe zucht kwam uit haar mond, ze was gewoon te laag voor hem. Ze keek weer naar de kater. "Sorry, ik zat even met mijn gedachte ergens anders." zei ze verdrietig. Ze was er wel achter gekomen dat ze op dit gebied wel een zwakte had. Deze kater wist haar naam waarschijnlijk en zij wist zijn naam ook, al lette ze nu wel op met katers. Ze konden je hart gemakkelijk breken, dat wist ze van een vroegere vriendin. Zij was daarna zo enorm boos, en elke kater die ze tegen kwam daar liep ze van weg. Dream wist dat deze kater dat niet zou doen, anders had ze hem heel anders ingeschat.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cailin

avatar

Poes
Naam : Nathalie || Posts : 400
RPG berichten : 41

Karakter profiel
Leeftijd: 3 Years
Elite: Fight for The Night Hunters [Me]
Partner: Love can make you stronger, if you trust in it.

BerichtOnderwerp: Re: My eyes are closed but my heart is open   za maa 17, 2012 4:10 amWeg van het donkere bos liep ze richting de velden. Ze was er even op uit, en ze wou wel eens iemand anders ontmoetten, tot nu toe had ze Taiyo en Odion, Ulquiorra, en Pala leren kennen. Maar buiten die katten had ze ook honden leren kennen. Ze haatte honden, en dat zou nooit verranderen. Honden waren stuk voor stuk rot beesten, en die verdiende het niet om hier te zijn, ze zochten maar een andere plek om te wonen, like Hell of zo. Haar poten brachten haar naar een heuvel. Cailin mocht Odion wel, het was een kater, een jaar of twee ouder dan haar, maar ze mocht hem wel. Hij was niet het soort kat dat non-stop serieus was. Met hem kon je wel eens stoeien. En ze hadden veel gemeen. Ze mocht hem. Hij was een goede vriend. Toen zag ze een witte poes op haar aflopen. Cailin legde haar pluizige staart over haar voor poten. En toen ze "hallo" zei begon het te sneeuwen. Wat een timing. 'Hallo,' zei ze met een neutrale glimlach. In haar vacht rook ze de geur van The Avarice. 'Zit je in The Avarice,' vroeg ze. Toen ze niet reageerde fronste Cailin even. 'Hallo? Ik vroeg je wat!' zei ze. Cailin knikte kort. [color=lightsteelblue]'Ik vroeg of je ook in The Avarice zit,'[/colot] herhaalde ze. Normaal viel ze niet in herhaling. Daar had ze een hekel aan. Als je het niet had gehoord vond ze dat je gewoon peg had.

**


------------------------------------------------


Etain~Cailin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Poes
Naam : lyan || Posts : 93
RPG berichten : 18

Karakter profiel
Leeftijd: 2,5 years
Elite: -
Partner: I am alone. I'm not attractive

BerichtOnderwerp: Re: My eyes are closed but my heart is open   za maa 17, 2012 5:24 am

"Hallo" zei Cailin toen ze aangekomen was. Ze had blijkbaar op de heuvels erachter gestaan. "Zit je in de Avarice?" vroeg ze. Dream dacht eraan dat Cailin zo kon aanvallen dus bleef ze op haar hoede. "Hallo? Ik vroeg je wat!" haar doordringende stem doorbrak haar gedachte. "Ja, ik zit in The Avarice." miauwde ze alsof Cailin gewoon normaal deed. "Dan zit jij zeker in The mauaji?" snoof ze. Ze deed haar ogen weer dicht om te ontspannen. Dat was dus haar zwakte. Ze had geen geduld. En geduld was nog wel het belangrijkste dat je kon hebben! Dream keek naar Cailin. "Dat beschouw ik dus als een 'ja'" miauwde ze een lange tijd later. Ze glimlachte naar Cailin. Die glimlach verdween al snel in een normaal gezicht. "Dus... Jij zit in The mauaji? Nou dan zal ik je eens wat vertellen. Ze hebben een ding gemeen, ze haten honden." ging ze verder na heel lang geen antwoord te hebben gehad. Het was wel waar wat ze zei. Het enige wat de twee groepen gemeen hadden was het haten van honden.

(Kort XD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cailin

avatar

Poes
Naam : Nathalie || Posts : 400
RPG berichten : 41

Karakter profiel
Leeftijd: 3 Years
Elite: Fight for The Night Hunters [Me]
Partner: Love can make you stronger, if you trust in it.

BerichtOnderwerp: Re: My eyes are closed but my heart is open   za maa 17, 2012 5:46 amNa een lange tijd antwoorde Dream, en ze bevestigde dat ze in The Avarice zit. Cailin knikte. 'Het lijkt me een clan die wel respect verdient. Ondanks dat niet alle katten even redelijk zijn,' mompelde ze. De witte kat's geneuf liet haar met haar oren draaien. 'Klopt, ik zit in The Mauaji,' Sprak ze trots. Cailin had een goede band met Odion, en dat was zo wel goed voor haar prestatie in The Clan als voor haar vriendschap. Ze mocht Odion, en Odion mocht haar, en dat was goed, want wat had je nou aan een Clan waar van je de leider niet mocht? Calin wiebelde even met haar oren. 'Nou, nou, niet alle katten in The Avarice haatten alle honden,' zei ze flauwtjes. 'Dan bedoel je dus dat jij wat gemeen hebt met The Mauaji,' zei ze met een half grijnsje. Haar neus klieren vingen de geur op van een kraai. Cailin snoof even en keek naar het vogeltje. Het leek er op dat de vleugel verwond was. 'Ik heb ook wat gemeen met The Avarice, ik eet geen mensen voer,' ze zette haar poot naar voren en zakte in een perfecte sluip houding. Behendig sloop ze op het vogeltje af. Van af een gepaste afstand maakte ze een lenige perfecte sprong en wist het vogeltje meteen te vangen en te doden voor dat het vogeltje de kans had gehad om te krijsen. Het vogeltje was dood. Naja, vogeltje. Het was een kraai. Een volwassen kraai. Ze liep met de vogel terug naar de witte poes. 'Ook zin in kraai?' Vroeg ze. Ja, zo was Cailin dan ook weer wel om haar prooi te delen met een ander.


------------------------------------------------


Etain~Cailin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dream

avatar

Poes
Naam : lyan || Posts : 93
RPG berichten : 18

Karakter profiel
Leeftijd: 2,5 years
Elite: -
Partner: I am alone. I'm not attractive

BerichtOnderwerp: Re: My eyes are closed but my heart is open   zo maa 18, 2012 1:49 am

Cailin zei nog wat dingen waarvan Dream eigenlijk niks hoefde te weten. Haar ogen waren gefocust op een haas in het gras verderop. 'Ook zin in kraai?" vroeg Cailin. Dream schudde haar kop en zakte in jachthouding. Ze sloop op de haas af totdat ze dichtbij genoeg was. Ze sprong op het beest en beet in zijn nek, hij was dood. Dream trippelde terug naar Cailin en begon van de haas te eten. "Hou hem maar voor jezelf." zei Dream. Het was een zonnige dag en de zon verwarmde haar pels. Ze begon te snorren. "De lente is in zicht." Ze keek naar Cailin. "Ik vroeg me af of je mij wel vertrouwt hier." Ze voelde zich namelijk ongemakkelijk bij het gedrag van Cailin. Haar nagels gingen in en uit. Dream had zo het gevoel dat ze elk moment aangevallen kon worden. Maar als ze moets vechten was ze geen nietsnut, ze vocht voor haar clan en haar leven. Ze keek beheerst naar Cailin. Dream hief haar poot en bekeek haar nagels. "Odion is wel een goede leider hè?" miauwde ze na een lange stilte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cailin

avatar

Poes
Naam : Nathalie || Posts : 400
RPG berichten : 41

Karakter profiel
Leeftijd: 3 Years
Elite: Fight for The Night Hunters [Me]
Partner: Love can make you stronger, if you trust in it.

BerichtOnderwerp: Re: My eyes are closed but my heart is open   zo maa 18, 2012 2:02 amCailin wist niet waarom maar ze voelde een ongemakkelijke zweer bij Dream. Cailin zou er niet naar vragen. Dream had ook geen antwoorden gegeven op haar woorden. Maar dat maakte haar ook niet echt veel uit. Cailin trok een veer uit de kraai, en daarna nog één. Dream had haar voorstel om ook van de kraai te eten af geslagen. En dat maakte haar ook niet veel uit. Cailin trok nog een bek vol veren uit de kraai en keek hoe Dream een haas ving. Veel lekkerder dan kraai, maar ag. Dream zei dat de lente in zicht was. En Cailin knikte kort terwijl ze de laatste paar veren uit de kraai plukte. 'Neutraal,' zei ze kort. 'Ik vertrouw je niet, en wel, ik verwacht namelijk niet dat je me snel zou aan vallen. Maar ik zou je geen belangrijke dingen vertellen, dus, neutraal,' zei ze luchtig waarna ze een hap nam van de kraai. Na zo'n vier happen trok Dream haar bek weer open. Cailin slikte het stuk vlees door en keek Dream aan. 'Odion is zeker een goede leider,' zei ze kalm. Haar ogen keken naar de velle zon. Het was zeker warm. En de lente was zeker in zicht. Binnen kort zou ze ook weer beginnen te verharen en zou ze een lichte zomer vacht krijgen. Haar donkere haren zouden dan ook verdwijnen en vervangen worden door lichtere haren. Natuurlijk zou het donker blijven, maar niet zo donker als het nu was.


------------------------------------------------


Etain~Cailin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: My eyes are closed but my heart is open   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My eyes are closed but my heart is open
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Oase :: Grazige velden-
Ga naar: