PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 An Old friend

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Felix

avatar

Poes
Naam : Jinte || Posts : 205
RPG berichten : 5

Karakter profiel
Leeftijd: 18 Moons
Elite: ~
Partner: The fangs in my mouth are waiting for.

BerichtOnderwerp: An Old friend   vr maa 16, 2012 6:19 am

Ritselende oude, dode bladeren schove naan de kant voor een gitzwarte schaduw die langzaam door de nacht kroop. Haar ogen fixeerden zich op elk detail, elk bewegend puntje in haar leefomgeving. Het donkere bos stond er nou niet zo erg bekend om zijn vriendelijkheid en veilligheid. Af en toe krastte er iets in de bomen, vloog er een schaduw over haar heen waardoor ze stokstijf stil stond om het te herkennen, en af en toe, een vreemde lokroep, waar zij zich meer en meer van verwijderdde. Ze wist dat ze eigenlijk niet meer buiten mocht komen, van de mensen die in de ''opvang'' werktte, het was te donker, het werd gevaarlijk, blablablah. Maar Felix vond de nacht fijn, donker, duister en sterk. In de nacht kon je onopvallend zijn, de nacht was fijn voor aanvallen, en vooral, je kon ongezien dingen doen die niet mochten. Met haar blik stijf op de manverlichte open plek gericht deed Felix haar poten sneller vooruit. Ze wist dat ze hem daar kon vinden, en ze wist dat hij wakker was. Odion, was net zoals Felix, een moordende nachtkat die een hekel had aan honden. Ze grijnsdde even en rekte zich uit, terwijl ze langzaam de open plek in kwam. Haar zwarte manen glinsterden in het maanlicht terwijl ze keek naar de donkere schaduw die onder de rots werd verlicht. Kalm lispelde ze de woordend die haar hele korte reis in haar hoofd gonsden.''Ik ben er Odion,'' Lispelde ze en haar ogen keken strak naar de schaduw die onderaan de rots naar haar toe kroop, en een toonbeeld van een kat aangaf.

(Flaam ^^'')


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Odion

avatar

Kater
Naam : Whatever. You're just jealous. || Posts : 637
RPG berichten : 58

Karakter profiel
Leeftijd: 4,5 years
Elite: Mauaji, we're taking 'em down! [Chief]
Partner: I'm simply the best

BerichtOnderwerp: Re: An Old friend   vr maa 16, 2012 10:30 pm


Odion rende door het donkere woud. Hij had een afspraak met ene Felix, die beweerde slecht genoeg te zijn om zich bij zijn groep te mogen voegen. De kater had hier sceptisch mee omgegaan. Hij had het niet zo op poezen die dachten honden te kunnen overwinnen. Katers waren veel sterker, daar had hij meer aan. Maar hij wist dat hij Felix niet mocht onderschatten, aangezien zij met net zoveel pit had gesproken als Cailin, en die laatste bleek een zeer goede vangst te zijn voor de Mauaji. Het was moeilijk voor Odion om te doen, maar hij moest zijn vooroordelen aan de kant schuiven om te kijken naar de potentiële Mauajikat. En nou ja, wat had hij eigenlijk te verliezen? Hij was veel liever hier buiten in het donker dan binnen in het met licht overgoten opvangcentrum waar hij zijn bedje moest delen met een stel smerige honden. No way, dan had Felix voor deze avond even zijn slaap gered. Hij had nu een smoes om naar buiten te gaan in plaats van nachtenlang in zijn eentje doelloos rond te zwerven zonder ook maar een oog dicht te kunnen doen door de angst dat er wel eens een grote muil van een hond achter hem kon zitten terwijl hij sliep.
Al snel kreeg Odion de geur van het gebied van de Mauaji te pakken. De geur rook nu al vertrouwd. Hij was trots op zijn eigen gebied, en ook op zijn eigen groep. Er waren dus katten die wél achter hem stonden, niet alle katten leken zo hersenloos te zijn om niet te kunnen zien dat honden hun leefmilieu vervuilden. De oranje kater had net zo'n hekel aan zulke katten als aan honden. Dat was aardig wat haat voor één zo'n katertje, hij zou er amper nog een hart aan over houden.
Voor Odion rees een grote, donkere steen op. Een vaag gestalte had zich geïnstalleerd op de steen, maar voor de kater zich in een aanvalspositie kon laten zakken om de indringer te verdrijven, klonk een zachte, vrouwelijke stem. "Ik ben er, Odion." Een kleine grijns trok de mondhoeken van de oranje kat naar achteren, waarna hij met een paar sprongen de steen beklom en zich naast de poes op zijn achterste liet vallen. "Dat zie ik," merkte hij sarcastisch op. Met een iet wat wantrouwende blik bekeek hij Felix. Met de magere schijning van de maan die op haar vacht kwam, zag ze er heel anders uit vergeleken met hoe ze er overdag uit had gezien. Ze zag er nu een stuk luguberder en gevaarlijker uit. Dat was een van de redenen waarom Odion zo van de nacht kon genieten. Alles leek anders dan het in werkelijkheid was. Alle dieren konden 's nachts hun voordeel doen met de duisternis. Van een miezerig muisje werd een gemuteerde rat gemaakt en een wollige poes veranderde in een harig monster. Nice job, moon.
"Dus, vertel eens," begon Odion na zijn inspectie. "Je wilde met me spreken over de Mauaji? Kom maar op dan."

""

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Felix

avatar

Poes
Naam : Jinte || Posts : 205
RPG berichten : 5

Karakter profiel
Leeftijd: 18 Moons
Elite: ~
Partner: The fangs in my mouth are waiting for.

BerichtOnderwerp: Re: An Old friend   ma maa 19, 2012 5:17 am

Een oranje grijnzende kat maakte zich zichtbaar voor haar, en met een paar sprongen belandde hij naat haar neer, ploffend op zijn kont. Felix keek naar hem, haar ogen reflecteerden de heldere maan, die boven aan de hemel stond. ''Dat zie ik,'' Merkte Odion sarcastish op, en Felix gniffelde even. Hij keek naar haar, en ze keek terug, haar warme vacht ritselde in de wind die af en toe om de hoek kwam. Hij man haar aandachtig op, en Felix bleef stil zitten, terwijl zijn ogen langs haar lichaam gleden, was ze goed genoeg? Maar ze was neit nerveus, als ze niet werd teogelaten, dan had hij een prachtige moordenares misgelopen. Haar borst rees netjes op en neer, in het daglicht zag ze er netjes uit, alsof ze van een rijke famillie kwam, maar s'nachts was ze een lugbure straatkat. ''Dus vertel eens,'' Sprak Odion naar een tijdje. ''Je wilde me spreken over de Mauaji? Kom maar op dan.'' Felix borst rees even overeind en ze ademde uit voordat ze sprak.''Ik wil Joinen Odion, je zal waarschijnlijk veel aan mij hebben,'' Wat moest ze zeggen? Ze moest eigenlijk weinig lof over zichzelf vertellen dat kwam arrogant over.''Ik was het eigenlijk helemaal niet zat om op straat te leven, ik heb in mijn hele leven twee Honden gedood en 3 katten, waaronder mijn ouders, ze waren te braaf,'' Ze vertelde alleen luchtig, klein en subtiel, geen details over hoe hard ze had gevochten, dat kwam voor hem saai over.''Maar ik ben erg blij als ik hier mag komen Joinen.'' Waren haar laatste woorden voordat ze haar mond weer hield. Ze staard even naar hem, fier en krachtig zag hij eruit, een goede Leader voor haar.


------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: An Old friend   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
An Old friend
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Informatie :: Archief-
Ga naar: