PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Looking for a friend

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Xena

Xena

Teef
Naam : Manon || Posts : 3
RPG berichten : 2

BerichtOnderwerp: Looking for a friend   vr maa 16, 2012 3:35 am

Xena liep door de gang een deur uit. Ze kwam buiten, een speelplaats of iets dergelijks. Ze zag een vrouw zitten en Xena pakte direct een bal. Terwijl de vrouw haar halsband las en mompelde, 'Xena.' Legde Xena de bal voor haar voeten. Ze kwispelde. De vrouw gooide de bal weg en Xena rende erachter aan. Braaf bracht ze de bal terug. Ze liet haar tong uit haar bek hangen en keek met een vrolijk gezicht.

Uiteindelijk gooide de vrouw de bal voor de laatste keer weg en Xena kreeg een bot. Tevreden kauwde ze erop en de vrouw zei, 'Brave Xena, maar ik moet gaan. Ik kom nog wel een keer met je spelen oke?' De vrouw liep weg en Xena keek haar na. Zodra ze uit het zicht was begon Xena weer aan haar bot. Op een gegeven moment hoorde ze iemand lopen.. Ze spitste haar oren en keek om, wie was daar?

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aiden
Bendeleider
Aiden

Reu
Naam : Julia || Posts : 1023
RPG berichten : 95

Karakter profiel
Leeftijd: 3,5 years
Elite: I don't like rules~
Partner: Friendship marks a life even more deeply than love. Love risks degenerating into obsession, friendship is never anything but sharing

BerichtOnderwerp: Re: Looking for a friend   vr maa 16, 2012 8:56 pm

Hij liep de speelplaats op. Achter hem liep een van de dierverzorgsters. Ze glimlachte naar hem terwijl ze naar een van de tunnels liep. “Nou, daar gaan we weer Aiden,” Zei ze vrolijk. Ze hadden bedacht dat hij een hondenconcours zou kunnen lopen. Dus hadden ze een klein deel van de speelplaats omgebouwd tot concours. Hij vond het super om te doen. Hij hield er van om te leren en om gek te doen en dat kon allemaal in dat aparte concours. Hij vond dat hij het best al goed deed. De verzorgster klopte op de buis. “Ga!” riep ze toen. Meteen schoot hij vooruit. Door de blauwe kunststof buis. De verzorgster rende naast hem mee. Hij schoot onder een boogje door en keek even in zijn ooghoek naar de verzorgster die hem bemoedigend toeknikte. Daarna sprong hij over een kleine hindernis, maakte een scherpe draai naar een wip. Hij klom er op naar het uiteinde van de andere kant totdat die helemaal op de grond lag, daarna schoot hij er weer vandoor. Opnieuw door de blauwe kunststof buis en daarna tikte hij de grote bal aan die daar achter lag. Hij keek hijgend omhoog de dierverzorgster knikte hem nog eens toe. Toen aaide ze hem en keek hem enthousiast aan. “Je doet het super Aiden, morgen zal ik het concours wat veranderen.” Hij blafte vrolijk naar haar. Hij had geen idee wat ze zei, maar hij voelde haar enthousiasme. Hij vond het heerlijk om ze gelukkig te maken. Toen stond ze op en liep weer weg. “Ga nog maar lekker spelen Aiden,” Hij kwispelde met zijn staart totdat ze uit het zicht verdwenen was. Toen hield hij daar mee op en spitste hij zijn oren. Ja, wat zou hij eens gaan doen. Een eindje verderop zag hij een teefje liggen. Daar kon hij wel eens heen gaan. Hij liep naar haar toe en ging pal voor haar zitten. “Geniet je van je bot?” Hij grijnsde vrolijk naar haar. “Hallo,” ging hij verder. “Mijn naam is Aiden,” Hij keek haar nieuwsgierig aan. “Ben je hier nieuw?” Hij hield zijn kop ietsje schuin terwijl hij dat vroeg.

------------------------------------------------
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Looking for a friend
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Binnenhof :: Speelplaats-
Ga naar: