PortalIndexGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Gebieden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiden
Bendeleider
avatar

Reu
Naam : Julia || Posts : 1023
RPG berichten : 95

Karakter profiel
Leeftijd: 3,5 years
Elite: I don't like rules~
Partner: Friendship marks a life even more deeply than love. Love risks degenerating into obsession, friendship is never anything but sharing

BerichtOnderwerp: Gebieden   di maa 06, 2012 7:08 amIngang

De ingang van het opvangcentrum, hier worden honden en katten weggebracht en opgehaald. Ook kunnen hier dieren komen aanlopen.

Gangen

Alle verschillende gangen in het opvangcentrum komen op elkaar uit, al zijn er meerdere verdiepingen.

Slaapruimtes

De binnen slaapruimte voor de honden en katten die het niet gewend zijn om buiten te slapen. Of dat gewoon prettiger vinden. Hier lopen vaak verzorgers rond. Die er op letten dat de dieren onderling geen ruzie gaan schoppen.

Voerruimtes

Bij de voerruimtes worden de honden en katten apart gehouden. Het zijn de twee grootste zalen voor ingenomen in het gebouw en er ligt altijd eten klaar.

Beeldentuin

Een deel van de tuin die bestaat uit beelden, die altijd netjes bijgehouden wordt door de tuinman. Hij is meestal wat chagrijnig naar de honden en katten toe, maar de tuin blijft altijd netjes.

Fontein

De honden en katten badderen graag in de fontein waar altijd zuiver water door heen stroomt, ook is het een drinkplek.

Bloementuin

De tuin waar alles netjes in perken staat en altijd vol staat met bloemen, maar in de winter is het er een dooie boel.

Speelplaats

De speelplaats voor jonge dieren, maar ook de oudere dieren vinden het nog wel eens leuk. Het ligt vol met ballen, krabpalen en kleine klimtoestellen.

Loofbos

Hier kunnen de honden en katten een prooi vangen als ze zouden willen. Ook is het een goede dwaalplek. Het is een open bos met loofbomen. Soms leggen honden en katten hier hun nestjes, omdat ze dat liever niet in de slaapruimte doen.

Grazige velden

De open velden van het opvangcentrum een mooie plek om te dollen, maar ook gevaarlijk. Jagers die zich niet aan de regels houden of mensen die het niet echt op het opvangcentrum hebben, zwaaien hier nog wel is met hun geweren. Of jagen de dieren op.

Blauwe meer

Het meer waar de honden en katten graag in badderen en in de winter is het een gladde ijsbaan.

Heide

In de heide zitten nog wel eens slangen of andere kleine dieren, maar er lopen ook herten en schapen rond. Pas op dat je de herder niet boos maakt.

Oude stallen

Aan de linkerzijkant van het opvangcentrum staan de paardenstallen. Stallen waar al in jaren geen paarden meer staan. De ouderdom heeft iets onheilspellends.

Dichte woud

Het donkere naaldbos, waar ook beren op de loer kunnen liggen. Het bos die heel gevaarlijk kan zijn als je het er niet goed kent.

Ruïne toren

Een toren van het opvangcentrum die nooit weer is opgebouwd. Een rustige plek om je terug te trekken.

Zandvlakte

Een kale vlakte, waar altijd wel zand opstuift. Een plek waar een rare sfeer hangt, bijna alsof er geesten rond dwalen. Een plek waar alleen de honden en katten met een sterke maag kunnen rond lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gebieden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Informatie :: Spel uitleg-
Ga naar: